Doma Aktualno Hard Division – Prvega ne pozabiš nikoli

Hard Division – Prvega ne pozabiš nikoli

»Ja koncert bo! Seveda se ga veselimo kot majhni otroci. Kot starši, ki pričakujejo prihod “prvorojenca” katerega producent je Robert Likar (NIET, THE DRINKERS, UP’N DOWNS). Veseli smo, da nam je uspelo vse skupaj speljat,« pravi Domen Kolenc-Koli, frontman skupine Hard Division.

Zagorjani Domen Kolenc, Jure Pečnik, Janez Želvak, Luka Lavrin in Kristjan Buovski, ki jih druži prijateljstvo in ljubezen do glasbe ter ustvarjanja bodo to soboto, 2. Novembra v Mladinskem centru Zagorje uradno predstavili svoj prvi CD in s tem začeli svojo turnejo koncertov po Sloveniji. »Ja lejte, prvega ne pozabiš nikoli, to je naš prvi »otrok«, plod našega dela, energije in naše veselje. S tem bi radi predstavili našo vizijo glasbe. Komaj čakamo, da naš mali CD predstavimo publiki tako v Zasavju kot po Sloveniji,« nam je še napisal, ritem kitarist Jure Pečnik.

Rockerji so skupaj komaj dobro leto, a že so posneli prvi album, poleg tega pa za eno od pesmi končujejo tudi snemanje videospota. S tem dokazujejo, da je ta zvrst glasbe v Zasavju še kako živa.

»Seveda brez MC Zos, tale event ne bi bil mogoč v tako kratkem času. Prvenec HARD DIVISION VOL. 1 bomo predstavili v prej omenjenem mladinskem centru Zagorje. Publiko pa bodo ogreli WARNING, mladi perspektivni bend iz Hrastnika,« še doda Koli.

»Pridte nas kej pogledat, ne bo vam žal« vas v imenu skupine Hard Division vabi Jure.

Print Friendly, PDF & Email