Doma Aktualno Hrastničana napadel pes

Hrastničana napadel pes

Fotografija je simbolična.

Hrastniški policisti so bili ob 17. uri obveščeni, da je občana napadel pes. Policisti so na kraju ugotovili, da se je oškodovanec sprehajal sam po peš poti, nato je vanj skočil večji pes, ki se je strgal lastniku iz povodca. Pri tem je oškodovancu strgal del jakne.

Trboveljski policisti so včeraj dopoldan obravnavali prometno nesrečo zaradi vožnje po levi strani ceste. Povzročitelju so izrekli globo.

Obravnavali so kaznivo dejanje zatajitve, ki ga je zoper znanko naznanil oškodovanec. Sledi kazenska ovadba.

Skrbeli za varnost na trojanskem klancu

Zagorski policisti so bili včeraj popoldan na regionalni cesti obveščeni o prometni nesreči I. kategorije in samoudeležbo. Ob prihodu na kraj so policisti skladno z določili 111. člena ZPrCP odstopili od ugotavljanja dejstev in zbiranja dokazov, potrebnih za odločitev o prekršku pri prometni nesreči z majhno poškodbo ter o tem obvestili udeleženko prometne nesreče. Pred tem so ugotovili, da voznica in vozilo izpolnjujeta pogoje za udeležbo v cestnem prometu.

Policisti so zjutraj, dopoldan in popoldan na trojanskem klancu skrbeli za varno
udeležbo vozil v cestnem prometu ter zaradi zimskih razmer tudi izločali tovorna vozila in skupine vozil nad 7.5 t skupne mase ter s tem, ob izdatnem delu upravljalca ceste CGP d.d., zagotavljali prevoznost na regionalni cesti.

Print Friendly, PDF & Email