Doma Aktualno Hrastniški podjetniki v eni sobi, z istim ciljem

Hrastniški podjetniki v eni sobi, z istim ciljem

Podjetniški zajtrk so srečanje poimenovali v hrastniški obrtni zbornici, katerega namen je bilo mreženje, povezovanje, navezovanje stikov ter medsebojna izmenjava informacij.

Dobrih 40 hrastniških podjetnikov in podjetnic skupaj z lokalnima poslancema Vojko Šergan in Ivanom Hršakom ter županom Hrastnika Miranom Jeričem so si segli v roke, se predstavili in poklepetali.

Mreženje je uspelo, vizitke so potovale levo in desno, konkretni izkupički novih poznanstev bodo verjetno znani le udeležencem.

Branka Dolinšek, sekretarka OOZ Hrastnik.

Branka Dolinšek sekretarka OOZ Hrastnik je zbrala prve vtise: “Odziv je bil zelo pozitiven. Tako odziv udeležencev med srečanjem kot tudi pozitivne povratne informacije sodelujočih podjetij”. Kot še nadaljuje Dolinškova je želja, da na tak način sodelujejo še naprej in krog razširijo tudi izven Hrastnika.

Bonpet, RCTZ in Forstek

Tri uspešna podjetja so svojo prakso predstavila v središču dogajanja – torej v podjetju. Bonpet s svojimi inovativnimi gasilnimi kapsulami, RCTZ z neverjetnim 3D printerjem, ki oskrbuje medicinsko stroko, letalsko in še mnoge druge ter orodjarsko podjetje Forstek.

Želeli so predstaviti dobre zgodbe, pravi hrastniška sekretarka, “saj včasih niti lokalci ne vemo, kaj imamo tik pred nosom”.

Branka Dolinšek sekretarka OOZ Hrastnik je zbrala prve vtise: “Odziv je bil zelo pozitiven. Tako odziv udeležencev med srečanjem kot tudi pozitivne povratne informacije sodelujočih podjetij”. Kot še nadaljuje Dolinškova je želja, da na tak način sodelujejo še naprej in krog razširijo tudi izven Zasavja.

 

Print Friendly, PDF & Email