Doma 1+1=2 Hribovci praznujejo 140ko

Hribovci praznujejo 140ko

Hribovke in hribovci iz podružnične šole Šentlambert, OŠ Toneta Okrogarja, letos praznujemo 140 let delovanja naše šole. V počastitev visokega jubileja smo se odločili, da letošnje leto še dodatno popestrimo.

Nedolgo nazaj je Ribič Pepe poskrbel, da smo hribovci postali prave televizijske zvezde. Pravi, da mu je v Zagorju tako všeč, da bo 30. maja, skupaj z nami, zaplesal na našem Mestnem trgu.

Poleg Pepeta srečujemo in spoznavamo tudi druge pomembne ljudi, med katere vsekakor sodi tudi naš župan Matjaž Švagan. V sklopu našega novega projekta »Palačinkijada 2019« smo kot prvega gosta povabili prav njega. Slednji se je vabilu prijazno odzval in tako smo skupaj preživeli zabavno dopoldne. Zanj smo pripravili otroško okroglo mizo, na kateri smo ga izprašali vse kar nas je zanimalo. Izvedeli smo koliko časa je župan, njegove hobije, najljubšo barvo, katero učiteljico ima v najlepšem spominu ipd. Župan je na vsa vprašanja odgovoril sproščeno, brez oklevanja in izmikanja! J Naše prijetno druženje pa smo zaključili ob sladkanju s palačinkami. Vas zanima kakšne ima najraje? Hja, to pa bo ostala naša skrivnost!

Monika Tori

 

Print Friendly, PDF & Email