Doma Aktualno Huda poškodba pri gozdnih opravilih

Huda poškodba pri gozdnih opravilih

V petek so bili policisti v Hrastniku okoli 17. ure obveščeni o delovni nesreči v tovarni v Hrastniku. V nesreči se je ena oseba lažje telesno poškodovala.

Ob 22.10 uri so hrastniški policisti občanu zasegli snov, za katero sumijo, da gre za prepovedano drogo. Snov je bila poslana v analizo.

Policisti v Zagorju so med vikendom obravnavali poškodovanje laka na vozilu z ostrim predmetom, na katerem je nastala večja materialna škoda. Opravljen je bil ogled vozila, po vseh zbranih obvestilih sledi zoper osumljenca kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

Občanka je v okolici zdravstvenega doma v Zagorju izgubila manjšo denarnico, v kateri je bila gotovina v višini 135 evrov in kartice trgovin. Poštenega najditelja policisti pozivajo, da najdeno denarnico prinese na PP Zagorje ob Savi ali pokliče na tel. št. enote 03 56 83 400 ali brezplačno številko 113.

Občan je zaparkiral garažo v Zagorju ob Savi. Na nepravilno parkirano vozilo je bilo izdano obvestilo o prekršku, po 65. členu Zakona o varnosti cestnega prometa.

V dopoldanskem času je bilo trem osebam na območju Zagorja ob Savi zasežena posušena rjavo zelena rastlina, sum na prepovedano drogo. Po opravljenih analizah zoper kršitelje sledi ustrezen ukrep.

Na območju Izlak se je zgodila delovna nesreča, kjer se je občan pri delu v gozdu huje telesno poškodoval, z reševalnim vozilom je bil odpeljan v UKC Ljubljana. Policisti bodo obvestili pristojno državno tožilstvo.

Občan je našel moško denarnico z vsebino, katera je bila kasneje vrnjena lastniku.

Na območju Trojan so obravnavali prometno nesrečo I. kategorije, z majhno materialno škodo. Preverjeni so bili pogoji za udeležbo voznikov in vozil. Skladno z določili 4. odstavka 111. člena ZPrCP, so policisti odstopili od ugotavljanja dejstev in zbiranja dokazov, potrebnih za odločitev o prekršku

pri prometni nesreči z majhno poškodbo. Udeležencem je bilo izdano Obvestilo o odstopu.

Na cesti Litija-Zagorje je voznik osebnega vozila povozil jelena. Preverjeni so bili pogoji za udeležbo voznika in vozila. Skladno z določili 4. odstavka 111. člena ZPrCP, so policisti odstopili od ugotavljanja dejstev in zbiranja dokazov, potrebnih za odločitev o prekršku pri prometni nesreči z majhno poškodbo. Izdano je bilo obvestilo o odstopu. Za žival je poskrbel higienik.

V Zagorju se je zgodila prometno nesrečo I. kategorije, kjer je bilo ugotovljeno, da je voznik kršil določila 44. člena Zakona o varnosti cestnega prometa, za kar mu je bil izdan plačilni nalog.

Print Friendly, PDF & Email