Doma Aktualno Inovatorji, delavnica za vas!

Inovatorji, delavnica za vas!

Foto: zasavski inovatorji 2016

Letošnji ‘Razpis inovacije Zasavja’ vsebuje precej novosti, zato GZS Območna zbornica Zasavje v četrtek, 9. marca, ob 13. uri, vabi na brezplačno delavnico. Obvezna je predhodna prijava.

Delavnica ‘Kako uspešno pripraviti in prijaviti inovacijo na Razpis inovacije Zasavja za leto 2017’ bo potekala na GZS OZ Zasavje, Podvine 36, Zagorje.

Precej novosti v letošnjem razpisu

Namen delavnice je potencialnim prijaviteljem predstaviti novosti razpisa in pravilnika o inovacijah, spremenjene kriterije in posodobljen prijavni obrazec. Na delavnici bo priložnost tudi za vprašanja.

Delavnico bo vodila Simona Rataj iz Tehnološkega centra inovativnost & razvoj pri GZS, prisotna bo tudi Antonija Božič Cerar, samostojna svetovalke Službe varstva okolja na GZS, ki bo predstavila vpogled v okoljske vidike izdelkov in storitev, okoljske cilje, ki podpirajo krožno gospodarstvo in umestitev teh ciljev v prijave inovacij. Obe sta tudi članici nacionalne in regionalnih komisij za inovacije. Prav tako vam bodo za vaša vprašanja na razpolago člani Komisije za inovacije pri OZ Zasavje.

Dodatne informacije na telefonski številki 03/56 34 375 in e-pošti: alenka.gracnar@gzs.si

SORODNI ČLANKI:

Letos bodo presegli magično številko 1000

Print Friendly, PDF & Email