Doma Aktualno Iphone odložila na streho avta in odpeljala …

Iphone odložila na streho avta in odpeljala …

Fotografija je simbolična

Trboveljski policisti so 30. oktobra obravnavali prometno nesrečo s pobegom na parkirnem
prostoru, kjer je povzročitelj trčil v parkirano vozilo in s kraja nesreče pobegnil.

Ob 10.55 je neznani storilec vlomil v stanovanje oškodovanke in odtujil več vrednih predmetov.

Kradel v trgovini

Ob 16.40 so obravnavali kaznivo dejanje tatvine, kjer je storilec v prodajalni odtujil več artiklov. Zoper navedenega sledi kazenska ovadba.

Občanu so policisti ob 17.33 zasegli snov za katero sumijo,da gre za prepovedano drogo.
Zoper kršitelja sledi hitri postopek.

Popoldan se je zgodila tudi prometna nesreča s pobegom na parkirnem prostoru, kjer je
povzročitelj trčil v parkirano vozilo in s kraja nesreče pobegnil.

31. oktobra ob 22.15 so trboveljski policisti obravnavali kaznivo dejanje tatvine, kjer bodo zoper storilca podali kazensko ovadbo na tožilstvo.

V Kisovcu je na parkirnem prostoru neznani voznik poškodoval parkirano vozilo, trčil je v zadnji levi del vozila in s kraja odpeljal, ne da bi oškodovancu nudil podatke.

Napihal je

Prav tako v Kisovcu je lastnica svoj mobilni telefon Iphone 5S odložila na streho vozila ter s kraja odpeljala. Telefon je na neznanem kraju padel s strehe, kljub iskanju ni bil najden, ugotovljeno pa je bilo, da je bil telefon uporabljen. Policisti bodo z zbiranjem obvestil nadaljevali ter zoper osumljenca podali kazensko ovadbo na pristojno tožilstvo.

V Zagorju so policisti obravnavali poškodbo vozila na parkirnem prostoru. Z ogledom prometne nesreče so policisti ugotovili, da je trenutno neznani voznik neznanega vozila poškodoval barvo na oškodovančevem vozilu na sovoznikovih vratih. Policisti z zbiranjem obvestil nadaljujejo.

V popoldanskem času so policisti pri kontroli prometa ustavili voznika osebnega vozila, kateremu je opravljen alkotest pokazal 0,89 mg/l. Nadaljnja vožnja je bila vozniku prepovedana, zoper njega sledi obdolžilni predlog.

V večernem času so bili policisti obveščeni o kršitvi javnega reda in miru v Zagorju ob Savi. Na kraju se kršitelj ni umiril in ni upošteval ukazov policistov naj preneha s kršitvijo, zato je bilo zoper njega odrejeno pridržanje in izdan plačilni nalog.

Zasegli drogo

Hrastniški policisti so bili 30. oktobra ob 16.23 obveščeni o prometni nesreči v Suhadolu, kjer je prišlo do oplaženja z vzvratnimi ogledali. V nesreči je nastalo za okoli 100 evrov materialne škode.

31. oktobra ob 19.10 so bili policisti obveščeni o prometni nesreči v Turju. V nesreči se je ena oseba lahko telesno poškodovala.

1. novembra ob 03.15 so policisti moškemu zasegli manjšo količino neznane posušene rastline, za katero sumijo, da gre za prepovedano drogo. Snov je bila poslana v analizo.

Print Friendly, PDF & Email