Doma Aktualno IŠČE SE: Najlepša fotka zagorskega športa

IŠČE SE: Najlepša fotka zagorskega športa

Kolesarski vzpon na Zasavsko Sveto goro (KD Zagorje)

Zagorje ob Savi je občina z bogato sedanjo in preteklo športno tradicijo in kdo pravi, da šport in umetnost ne moreta z roko v roki?

Zavod za šport Zagorje ob Savi razpisuje natečaj za najboljšo fotografijo zagorskega športa. Do 31. julija bodo zbirali fotografije zagorskih športnih dogodkov in iskali najboljšo. Zmagovalec natečaja bo prejel tudi denarno nagrado v vrednosti 100 evrov.

Fotografije lahko posredujte v kakršnikoli obliki, v tiskani ali računalniški verziji, in sicer na naslov: Zavod za šport Zagorje ob Savi, Cesta 9. avgusta 44a, 1410 Zagorje ob Savi ali na e-naslov: info@zzs-zagorje.si, s pripisom »za natečaj – najboljša fotografija zagorskega športa«.

“Dobrodošle so zanimive fotografije tako nedavnih športnih dogodkov kot tudi športnih dogodkov, ki so zagorsko dolino zaznamovali skozi pretekla desetletja” pravijo na Zavodu za šport.

K fotografijam morajo avtorji priložiti tudi izjavo, da gre za avtorsko fotografijo, poleg izjave pa seveda tudi svoje podatke.

Cici tek, Zagorje 2017

Po izteku roka za posredovanje fotografij bo vse poslane fotografije pregledala v ta namen oblikovana komisija Zavoda za šport Zagorje in izbrala 15 najbolj izvirnih fotografij, ki bodo razstavljene v okviru zunanje fotografske razstave na Zagorski mestni ploščadi 31. avgusta, na ta dan pa bo razglašen tudi zmagovalec natečaja.

V primeru slabega vremena bodo fotografije razstavljene v prostorih Kulturnega centra Delavskega doma Zagorje.

Print Friendly, PDF & Email