Doma Aktualno Iščejo pobeglega voznika. Ste ga videli?

Iščejo pobeglega voznika. Ste ga videli?

Fotografija je simbolična.

Včeraj dopoldan se je na Policijsko postajo Zagorje ob Savi zglasila občanka ter naznanila kaznivo dejanje tatvine avtomobilskega ključa, storjenega na območju Kisovca julija letos. Zoper neznanega storilca tatvine je vložila predlog za pregon kaznivega dejanja ter
istočasno ta predlog tudi umaknila. O umiku predloga za pregon bodo policisti obvestili pristojno Okrožno državno tožilstvo.

Policisti so bili včeraj popoldan na območju Izlak na obveščeni o nestrinjanju tujega državljana s ceno izvedbe popravila ter storitve pravne osebe. Policisti prekrška ali suma storitve kaznivega dejanja niso zaznali.

Trčil v vozilo in pobegnil s kraja nesreče

V nočnem času so zagorski policisti intervenirali v zasebnem prostoru, kjer je občan drugega občana žalil ter ga tudi udaril. Z zbiranjem obvestil so ugotovili elemente prekrška, kršitelju izrekli predpisano globo ter mu izdali plačilni nalog.

Na regionalni cesti Trbovlje – Podmeja se je včeraj ob 10.15 pripetila prometna nesreča I. kategorije, ker je neznani voznik osebnega avtomobila znamke Renault Laguna, sivo modre barve, zapeljal na nasprotni vozni pas in s stranskim ogledalom trčil v nasproti vozeče vozilo in s kraja odpeljal, ne da bi se ustavil in nudil svoje podatke. O neznanemu vozniku še zbirajo obvestila. Kdor bi karkoli vedel o pobeglem vozniku, naj obvesti Policijsko postajo Trbovlje.

Kradejo kolesa, pazite nanje!

Iz hodnika stanovanjskega bloka v Trbovljah je neznanec odtujil tri gorska kolesa (2 x znamke Nakamura, oranžno modre barve in 1 x znamke Muddyfox, črno rdeče barve). S tem je lastnike oškodoval za 850,00 evrov.

Pri kontroli terena so policisti imeli postopek s 14-letnikom, ki so mu zasegli kolo znamke Scott, ki ga je pred tem ukradel iz hodnika stanovanjskega bloka v Trbovljah. Kolo mu je bilo zaseženo in vrnjeno oškodovancu. Zoper njega pa bomo podali kazensko ovadbo na pristojno tožilstvo.

Na parkirišču v Trbovljah je neznanec ponoči poškodoval lak na parkiranem osebnem avtomobilu in predrl pnevmatiki ter s tem lastnika oškodoval za 300 evrov.

Print Friendly, PDF & Email