Doma Aktualno Iščejo priče prometne nesreče, ki se je zgodila med Trbovljami in Zagorjem

Iščejo priče prometne nesreče, ki se je zgodila med Trbovljami in Zagorjem

Poleg rednih nalog so policisti preko vikenda na območju Zasavja obravnavali še;

PP Zagorje ob Savi

PETEK:

Policisti so v večernem času v Zagorju ob Savi ustavili voznika, pri kateremu je bil hitri test na droge  pozitiven, zaradi česar mu je bil odrejen strokovni pregled v ZD Zagorje ob Savi. Zoper kršitelja sledi obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

V večernem času so policisti intervenirali na območju Izlak, kjer je mlajši pijani moški razmetaval predmete po hiši. Zoper kršitelja sledi ustrezen ukrep.

SOBOTA:

V popoldanskem času so bili policisti obveščeni o požaru na stanovanjski hiši na območju Zagorja ob Savi. Zagorelo je zaradi pozabljene hrane na vključenem štedilniku. Policisti zbirajo obvestila zaradi suma kaznivega dejanja povzročitve splošne nevarnosti.

V nadaljevanju so dvakrat intervenirali v Zagorju ob Savi zaradi glasne glasbe. V enem primeru so zoper kršitelja izvedli ustrezen ukrep in je glasbo takoj ob prihodu policistov ugasnil, v drugem primeru pa kršitev ni bila ugotovljena.

 

PP Hrastnik

PETEK:

Policisti so zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja zasegli osebni avto kršitelju. Zoper kršitelja je bil podan obdolžilni predlog.

Policisti moškemu zasegli snov, za katero sumijo, da gre za prepovedano drogo. Snov je bila poslana v analizo.

SOBOTA:

Policisti so bili obveščeni o poškodovanju stekla na vratih. Z navedenim dejanjem je neznani storilec oškodoval lastnika za 20 evrov.

 

PP Trbovlje:

PETEK:

Zjutraj okoli 6.30 se je na regionalni cesti Zagorje ob Savi – Trbovlje (čez Slačnik) pripetila prometna nesreča zaradi nepravilne strani vožnje neznanega voznika z neznanim vozilom. Voznica, ki je pripeljala nasproti se mu je umikala, pri tem pa trčila v obcestno ograjo. Po trčenju je neznani voznik odpeljal v smeri proti Zagorju ob Savi. Vse, ki bi karkoli vedeli o pobeglem vozniku, naprošamo, da obvestijo PP Trbovlje, pokličejo na št. 113, lahko tudi anonimno na 080 1200.

Preko noči je neznanec izpod nadstreška v Trbovljah odtujil dve kolesi znamke Rockrider ter s tem lastnika oškodoval za okoli 450 evrov.

NEDELJA:

V večernem času so policisti intervenirali v Trbovljah, ker 56-letna občanka ni imela na povodcu svojega psa, zaradi česar ji je bilo izrečeno opozorilo.

Print Friendly, PDF & Email