Doma Aktualno Iščejo za nedoločen čas

Iščejo za nedoločen čas

Foto: občina Trbovlje

Občina Trbovlje išče višjega svetovalca v Oddelku za okolje in gospodarske javne službe. Prijave na natečaj sprejemajo do 10. novembra.

Iščejo kandidata z izobrazbo ekonomske smeri

Izbrani kandidat bo naloge opravljal v nazivu višji svetovalec III. Kandidati morajo izpolnjevati naslednje pogoje: najmanj visoka strokovna izobrazba ekonomske smeri oziroma prva bolonjska stopnja ekonomske smeri; najmanj štiri leta delovnih izkušenj; usposabljanje za imenovanje v naziv in strokovni izpit iz upravnega postopka.

Svetovalec bo sodeloval pri oblikovanju sistemskih rešitev in drugih, najzahtevnejših gradiv z delovnega področja in pri pripravi proračuna, samostojno bo pripravljal zahtevne analize, razvojne projekte, informacije, poročila, opravljal bo naloge v zvezi z nadomestilom za uporabo stavbnega zemljišča, vodenje evidenc in katastrov, spremljal in prijavljal bo na razpise ter finančno vodil projekte, vodil in odločal v upravnih postopkih.

Z izbranim kandidatom bo sklenjeno delovno razmerje za nedoločen čas, s polnim delovnim časom, s šestmesečnim poskusnim delom.

Print Friendly, PDF & Email