Doma Aktualno Iz delovnega stroja iztočili 200 litrov nafte

Iz delovnega stroja iztočili 200 litrov nafte

Fotografija je simbolična.

Trboveljski policisti so v petek okoli 8.30 ure obravnavali tatvino goriva iz delovnega stroja  – čelnega nakladača, znamke Liebher 550, na katerem je na rezervoarju z neznanim orodjem odstranil pokrov in nato iz njega iztočil 200 litrov goriva, zatem pa kraj zapustil v neznani smeri. Pri tem je nastala materialna škoda okoli 260 evrov.

Nekaj pred 21. uro v petek so policisti imeli v postopku voznika neregistriranega kolesa z motorjem. Vozilo so policisti zasegli, zoper kršitelja bo podan obdolžilni predlog na sodišče v Trbovljah.

Prav tako v petek se je med Zagorjem in Trbovljami na regionalni cesti zgodila prometna nesreča. Voznica osebnega avtomobila je zaradi neprilagojene hitrosti zapeljala iz vozišča. Policisti so povzročiteljici izdali plačilni nalog.

Okoli 17.50 ure so bili policisti obveščeni, da je v Kisovcu zagorelo osebno vozilo. Na vozilu je nastala manjša materialna škoda, tuja krivda je bila izključena.

V soboto okoli 15. ure so policisti v Hrastniku posredovali zaradi kršitve Zakona o zaščiti živali, kjer je bilo ugotovljeno, da je pes ugriznil drugega psa, oba pa sta bila spuščena. V zvezi dogodka še zbirajo obvestila.

V nedeljo so policisti kar dvakrat posredovali zaradi podrtega drevja, in sicer na Izlakah ter na lokalni cesti v smeri Čolnišč.

Prometno nesrečo s pobegom na parkirišču so obravnavali v Hrastniku. Policisti z zbiranjem obvestil nadaljujejo.

Med vikendom sta se zgodili tudi prometni nesreči, prometna nesreča I. kategorije na parkirišču v Zagorju. Policisti so po ugotovljenih pogojih za udeležbo voznikov in vozil v cestnem prometu, odstopili od ogleda in udeležencema izdali obvestilo o odstopu.

Prometno nesrečo II. kategorije na regionalni cesti Zagorje-Kisovec, v kateri so bila udeležena tri vozila. Policisti so z ogledom kraja ugotovili nepravilno vključevanje v promet voznice, kateri so izdali plačilni nalog zaradi kršitve 56. člena Zakona o varnosti cestnega prometa. Na kraju posredovali tudi gasilci PGD Zagorje-mesto in GZ Trbovlje.

Zapora ceste Izlake – Mlinše je bila zaradi podrtega drevesa. Vzdrževalci ceste so drevo odstranili.

Print Friendly, PDF & Email