Doma Aktualno Iz nakupovalne vrečke ukradel denarnico

Iz nakupovalne vrečke ukradel denarnico

Vikend je za nami. Zasavski policisti so opravljali svoje dolžnosti. Poleg rednih nalog so obravnavali še:

Med četrtkom in vse do sobote je neznanec za zdaj še na neugotovljen način prišel v notranjost skladišča v Trbovljah in odtujil več kosov električnega orodja. Lastnika je s tem oškodoval za 5000 evrov.

Kar iz nakupovalne vreče je neznanec v petek dopoldan 60-letni Trboveljčanki ukradel denarnico. S tem dejanjem jo je oškodoval za približno 100 evrov.

Prometno nesrečo dveh avtomobilov so v petek obravnavali policisti PP Hrastnik. Do nesreče je prišlo zaradi neprilagojene hitrostih. Na vozilih je nastalo za 200 evrov materialne škode.

20. 9. 2019 nekaj po 21. uri so bili policisti obveščeni, da je sosed močneje trkal na vrata drugemu sosedu, ker je le-ta imel preglasno glasbo. Na kraju so policisti kršitelja glede preglasne glasbe opozorili.

Zaradi preglasne glasbe so v petek okoli devete ure zvečer policisti opozorili občana.

Nekaj po 21. uri so policisti obravnavali prometno nesrečo s pobegom na Trojanah, kjer je neznani voznik trčil v parkirano vozilo, ter s kraja odpeljal. Na vozilu je nastalo za okoli 200 evrov materialne škode. Policisti glede prometne nesreče še zbirajo obvestila.

Spor med dvema osebama je prerasel v fizični napad. Osebi, ki je s silo reševala situacijo so izdali plačilni nalog.

Print Friendly, PDF & Email