Doma Aktualno Iz torbice ukradel denarnico

Iz torbice ukradel denarnico

Trboveljski policisti so bili  v petek  okrog 14.30 ure obveščeni, da je bil med opravljanjem del na dvigalu v bloku odtujen kovček z orodjem. Neznani storilec je lastnika tako oškodoval za okrog 200 evrov.

V soboto nekaj čez 5.uro zjutraj je voznik osebnega avtomobila na relaciji Hrastnik-Trbovlje povozil kamen in ob tem poškodoval pnevmatiko in platišče.

Dopoldne so bili trboveljski policisti obveščeni o tatvini iz odprte garaže. Nepridiprav je občanki odtujil bencinski agregat znamke King Craft. Pri tem je nastala škoda za približno 150 evrov.

Policisti so bili v popoldanskem času obveščeni o  onemogočenem dostopu do garaže. Na kraju samem so policisti nepravilno parkiranemu vozilu izdali obvestilo o prekršku.

Iz Policijske postaje Zagorje so bili v petek obveščeni o poškodbi vozila na parkirnem prostoru na železniški postaji v Zagorju ob Savi. Ugotovili so, da je neznani voznik 14.9.2017 med 12. in 21.35 trčil v tam parkirano vozilo in pri tem poškodoval sprednja in zadnja desna vrata vozila. Policisti še zbirajo obvestila v zvezi z nesrečo.

V popoldanskem času so policisti obravnavali prometno nesrečo z udeležbo pešca v Zagorju ob Savi. Z ogledom kraja nesrečne je bilo ugotovljeno, da je pešec pravilno prečkal vozišče na prehodu za pešce v neposredni bližini trgovskega centra Spar, ko je vanj trčil voznik osebnega avtomobila. Pešec je bil zaradi poškodb odpeljan v Splošno bolnišnico Trbovlje, kjer je ostal na zdravljenju,  zoper voznika pa po vseh zbranih obvestilih sledi ustrezen ukrep.
Zagorski policisti so obravnavali prometno nesrečo I. kategorije med voznikom

tovornega vozila in osebnega vozila. Policisti so ugotovili, da oba voznika izpolnjujeta določila 4. odstavka 111. člena ZPrCP in  izdali obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

V soboto so bili policisti obveščeni o kaznivem dejanju tatvine, ko je neznanistorilec v trgovini v Kisovcu oškodovanki iz torbice odtujil denarnico v kateri je bilo 200 evrov gotovine in različne bančne kartice ter dokumenti. Denarnica je bila sicer v večernem času najdena v Zagorju, policisti pa v cilju izsleditve neznanega storilca še zbirajo obvestila, svoje ugotovitve pa bodo posredovali na pristojno Okrožno državno tožilstvo.

V nočnem času so policisti obravnavali prometno nesrečo, ki se je zgodila na parkirnem prostoru. Z ogledom kraja prometne nesreče in zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je povzročitelj, ki je vozil vozilo pod vplivom alkohola, zaradi nepravilnega premika z vozilom trčil v parkirano vozilo. Policisti so povzročitelju prometne nesreče izrekli predpisano globo, izdali plačilni nalog ter mu za 24 ur prepovedali nadaljnjo vožnjo.

Print Friendly, PDF & Email