Doma Aktualno Izsledili moškega, ki je zbiral prispevke od vrat do vrat

Izsledili moškega, ki je zbiral prispevke od vrat do vrat

Fotografija je simbolična.

Občan je zagorske policiste včeraj dopoldan obvestil o nepravilno parkiranem avtomobilu na Cesti zmage, ki so na vozilo izdali obvestilo o prekršku.

Zagorjan je prijavil policiji, da mu je znana oseba 9. januarja iz stanovanja ukradla igralno konzolo v vrednosti 150 evrov. Policisti še zbirajo potrebna obvestila, ugotovitve bodo posredovali pristojnemu Okrožnemu državnemu tožilstvu.

Romun poklical policijo

Zaradi težav glede plačila opravljenih storitev je z Izlak poklical državljan Romunije. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Popoldan so zagorske policiste obvestili, da neznani moški zbira prostovoljne prispevke na nedovoljen način, in sicer tako, da je ponujal dišave (kot palčke, ki se jih prižge). Policisti so osebo identificirali ter v policijskem postopku z njo ter z zbiranjem obvestil ugotovili prekršek, saj je oseba prostovoljne prispevke zbirala v nasprotju z določbami ZJRM-1. Za ugotovljeno kršitev mu je bil izdan plačilni nalog.

20-letniku zasegli avto

Trboveljski policisti so pri kontroli prometa ustavili 20-letnega voznika osebnega avtomobila, ki je vozil v času, ko mu je bila izrečen ukrep prepovedi pridobitve vozniškega dovoljenja. Avtomobil so mu zasegli in zoper njega podali obdolžilni predlog na sodišče.

V Trbovljah je neznani voznik zaradi vožnje po nasprotnem smernem vozišču z vzvratnim ogledalom trčil v nasproti vozeče vozilo in s kraja odpeljal, ne da bi se ustavil in drugemu udeležencu nudil podatke oziroma obvestil policijo.

Hrastniški policisti so bili včeraj okoli 8. ure obveščeni o prometni nesreči s pobegom. V nesreči je nastalo za okoli 200 evrov materialne škode.

Print Friendly, PDF & Email