Doma Aktualno Izvajalci javnih del že izbrani

Izvajalci javnih del že izbrani

137 dolgotrajno brezposelnih Zasavcev in Litijanov se bo po zadnjih podatkih z novim letom zaposlilo preko javnih del. Sredstva javnega povabila na območni službi Trbovlje so že skoraj v celoti porabljena.

Na seznamu izvajalcev je 12 trboveljskih, 15 zagorskih, 10 hrastniških in 19 javnih zavodov, podjetij in društev iz litijskega konca. V Trbovljah bodo zaposlili 52, v Hrastniku 18, v Zagorju 45 brezposelnih. 19 brezposelnih bodo zaposlili v Litiji in Šmartnem pri Litiji.

Kje bodo izvajali javna dela

Brezposelne bodo zaposlili v Domu upokojencev, in sicer 10, na Komunali Trbovlje, na osnovnih, srednjih in v glasbeni šoli, pa tudi na Centru za socialno delo, Zasavski ljudski univerzi, Delavskem domu Trbovlje, Društvu prijateljev mladine, Društvu invalidov, Mladinskem centru Trbovlje, Rdečem križu, knjižnici, Turističnem društvu, Zavodu za šport, Zvezi socialnih društev in zavodov ter še Ženski nogometni klub Trbovlje.

V Zagorju bodo največ, 11 brezposelnih zaposlili na Komunali Zagorje, pa tudi v osnovnih in srednji šoli ter vrtcu, na Rdečem križu, v knjižnici, Centru za socialno delo, Mladinskem centru, v VDC Zagorje, Društvu Ars vizija in Društvu Tandem ter v Domu starejših občanov.

V Hrastniku bodo zaposlovali na Centru za socialno delo, v Društvu invalidov, Društvu Rast, v glasbeni in osnovni šoli, v KRC, Mladinskem centru in največ, 5 brezposelnih v KSP Hrastnik.

Print Friendly, PDF & Email