Doma Aktualno Jutri Hrastkov festival

Jutri Hrastkov festival

V soboto, 16. 6. 2018, se bo odvijal še tretji dan festivala v Hrastniku z imenom Hrastkov festival. V Športnem parku na Logu za OŠ in pred bazenom Hrastnik ob 14. ure dalje.

Hrastkov festival je namenjen vsem generacijam. Tržnica hrastniških društev se bo odvijala od 14. uri dalje, že tradicionalno se bodo predstavili hrastniška društva ter predstavniki policije, gasilcev in reševalcev.

Hrastniški zavodi so pripravili bogat program, v katerem bodo nastopili: Rudarska godba Hrastnik, učenci OŠ NHR, otroci Vrtca Hrastnik, učenci Glasbene šole Hrastnik, mažoretke, plesalke ŠKD Feniks, Marionetno gledališče Jurček, Damjana Golavšek, Mojicea Podgoršek, Čarodej Sam Sebastian, CHALLE SALLE in še veliko drugih.

V športnem parku ob OŠ Hrastnik bo od 15.30 do 16.30 ure potekala F.U.L. K.U.L. knjižnica, pravljična joga in ustvarjalne delavnice, plesne delavnice, peka kruha, kegljanje, streljanje, mini golf, nogomet za vse in še mnogo več.

Potekal bo tudi pester spremljevalni program; že prej omenjena tržnica društev, reševalni psi, pridružil se bo Mišin dol.

Od 16.30 do 17.00 pa bo Mojicea Podgoršek predstavila Pravljično jogo.

V primeru dežja Hrastkov festival ne bo odpadel, temveč se bo dogajanje preselilo v športno dvorano Hrastnik.

Print Friendly, PDF & Email