Doma Aktualno Kaj pa to! Poleg najmlajših povsem navdušeni tudi največji otroci (beri: odrasli)

Kaj pa to! Poleg najmlajših povsem navdušeni tudi največji otroci (beri: odrasli)

Po tem, ko je njegov dedek v Jugoslavijo pripeljal prvi ročni nogomet, je s poslom nadaljevala mati in danes Valentin Kadrijevič – vodi karavano igralnih avtomatov, šotorov in napihljivih igral, ki so vse bolj popularna – tako na zasebnih zabavah kot javnih prireditvah.

Prva zabava je najprej doma!

Valentin Kadrijevič

Zagorjan poleg najema tudi prodaja šotore, skladiščne hale, igralne aparate in razne dodatke, ki so nepogrešljivi na zabavah in druženjih. Mesečno svoji ponudbi dodaja nove stvari in kot nam z ženo zaupata – čisto vsako stvar najprej preizkusijo doma. Torej, zabava zagotovljena!

Običajnemu repertoarju šotorov in preko 30 napihljivih igral so letos dodali še mehanskega bika, kostume smrkcev, aparat za spiralni krompir, kokice in sladkorno peno.  V velikem porastu je bil letos najem napihljivih igral, ki so jih vsak dan dobesedno vozili iz enega kraja v Sloveniji do drugega. Od Spužija, do Jungle poligona pa Ledeno kraljestvo, gusarska ladja in še mnogi drugi so otroke navduševali preko poletja in vstopa v jesen.

Prireditev je lepša s šotorom!

In čeprav bi mislili, da so šotori najbolj popularni jeseni in zaradi dežja, ni tako. Šotore najemajo skozi vse leto, poroča Valentin. Največkrat se zanje odločijo v prvi vrsti zaradi videza samega dogodka, potem pa še zaradi zavetja, strehe, toplote ali sence. Šotori so bolj kot ne novi in vedno skrbno očiščeni. Vse kar ponujajo, pripeljejo tudi na dogovorjeno mesto in postavijo oziroma sestavijo. Cene najema šotorov se začnejo pri 150 evrov, napihljiva igrala pa lahko dobite že za 60 evrov na dan. In še en plus za Zasavce – prevoz je brezplačen.

Nad čim so najbolj navdušeni?

Poleg napihljivih igral je navdušenje med otroki največje nad žerjavi, aparatom, ki tolče male krtke in nepogrešljivim vlakcem. Odrasli pa se težko ubranijo hokeja na podlagi, biljarda ali drugih aparatov, ki se jih še dobro spomnijo iz svoje mladosti. Igrala pa prodajajo tudi za vašo domačo uporabo in, če imate doma kakšen kotiček in razmišljate o ureditvi igralne sobe, vam naš sogovornik nudi tudi pester izbor biljardnih miz in ročnih nogometov za prodajo.

Kje lahko najdemo zagorska igrala? Ob obisku čateških toplic boste spoznali del njihov ponudbe, pa v Laškem v Termani in mnogih trgovskih centrih. Redni obiskovalci javnih prireditev pa ste zagotovo že preizkusili kakšno stvar pripeljano prav iz Zagorja.

Če vas zanima več in bi se tudi vi in vaša družba radi zabavali, več najdete na: https://sotori.eu/ ali pa pokličite 031 297 028 (Valentin)

FOTO: Zasavsko kraljestvo igralnih avtomatov, napihljivih igral in šotorov

Print Friendly, PDF & Email