Doma 1+1=2 Kakšne so moje zaposlitvene možnosti?

Kakšne so moje zaposlitvene možnosti?

V prvih dneh novembra so se v Trbovljah in Zagorju pojavili trije od sto šestindvajset jumbo plakatov po vsej Sloveniji, ki ponujajo zastonj svetovanje za zaposlene.

Tudi Zasavska ljudska univerza je eden od izvajalcev brezplačnega svetovanja. Le-to je namenjeno zaposlenim, ki iščejo novo znanje za delo ali osebno rast, želijo dokončati ali nadaljevati izobraževanje, potrebujejo certifikat za svoje znanje, morda razmišljajo o spremembi kariere. Na Zasavski ljudski univerzi nudimo brezplačne informacije ter podporo in motivacijo za postavljanje različnih ciljev, povezanih z učenjem in kariero. V Zasavju tako nudijo tudi pomoč pri raziskovanju zaposlitvenih možnosti in priložnosti, pri urejanju kariernega portfolia in življenjepisa, pri pisanju prijav ali ponudb na delovna mesta …

“Omogočamo pa tudi brezplačno ovrednotenje že pridobljenega znanja (naprimer tujih jezikov, digitalne pismenosti)” še doda Polona Trebušak.

Svetovanje poteka v prostorih Zasavske ljudske univerze v Delavskem domu Trbovlje, na telefonski številki 03 56 31 191 oziroma na e-naslovu isio.zasavje@zlu.si. Več informacij: www.zlu.si. Vabljeni!

Andragoški center Slovenije je plakate objavil v sklopu nacionalne kampanje za promocijo svetovalne dejavnosti za zaposlene, ki jo financirata Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport in Evropski socialni sklad.

Print Friendly, PDF & Email