Doma 1+1=2 Kam z otrokom med počitnicami? Na Zimske dogodivščine v Trbovlje!

Kam z otrokom med počitnicami? Na Zimske dogodivščine v Trbovlje!

Bližajo se zimske počitnice in tudi na Društvu prijateljev mladine Trbovlje pripravljajo za otroke pripravili počitniški program. Ta bo zapolnjen z vsebinami vse od ponedeljka, 17. februarja in do petka 21. februarja (od 9. do 13. ure).

Obljubljajo raznolik program: v ponedeljek kinopredstavo, v torek znanstveno umetniško delavnico v laboratoriju RUK, v sredo se obeta kulturni dan z obiskom gledališča in glasbeno delavnico in v četrtek likovno ustvarjanje, tudi v povezavi s prihajajočim pustnim časom.

Čofotanje za zaključek

Zadnji dan se bodo otroci razveselili čofotafanja in namakanja, saj jih bodo trboveljski DPM-jevci odpeljali v Thermano Laško, pred tem pa je organizatorjem zaradi lažjega organiziranja avtobusnega prevoza in zaradio omejenega števila mesta potrebno potrditi, ali se bo vaš otrok udeležil kopanja (ob prispevku osmih evrov).

V primeru, da potrebujete dodatno varstvo, DPM-ovci naprošajo, da jih predhodno kontaktirate na 041-618-414. Mladi udeleženci Zimskih dogodivščin naj imajo vsak dan s seboj malico, Društvo prijateljev mladine Trbovlje pa bo dodatno poskrbelo,da bodo imeli ves čas poteka počitniškega programa na razpolago sadje in pijačo.

Print Friendly, PDF & Email