Doma Aktualno Kamenje pada tudi na “nezaprtem” delu Zasavke

Kamenje pada tudi na “nezaprtem” delu Zasavke

Fotografije je simbolična.

Voznik je na relaciji Litija – Zagorje povozil kamenje in poškodoval motor vozila. Ker je iztekalo olje, so delavci cestnega podjetja poskrbeli za sanacijo vozišča.

V Trbovljah so policistom prijavili tatvino artiklov iz trgovine. Podan je bil predlog za pregon kaznivega dejanja tatvine, zato bodo policisti po vseh zbranih obvestili podali kazensko ovadbo.

Glavna cesta II. reda št. 108 (Zasavska cesta), je na odseku od križišča za Šklendrovec proti Trbovljam, še vedno zaprta za ves promet. Ker je zaradi zapore glavne ceste II. reda št. 108, obvoz za vsa vozila urejen skozi Zagorje ob Savi in sicer po Regionalni cesti I. reda št. 221 (Zagorje – Bevško – Trbovlje), vse voznike in druge udeležence v cestnem
prometu policisti pozivajo k strpni in preudarni vožnji. Na omenjeni regionalni cesti, kjer poteka obvoz, poteka tudi promet tovornih vozil in skupin vozil, zaradi česar lahko ob srečanju dveh tovrstnih vozil na izpostavljenih ožjih odsekih regionalne ceste, prihaja do bistveno počasnejše vožnje od dovoljene.

Print Friendly, PDF & Email