Doma Aktualno Kandidati za poslance: “Stojiš za tem kar govoriš?”

Kandidati za poslance: “Stojiš za tem kar govoriš?”

Prav je, da se poslanci iz oči v oči soočijo, da pogledajo v oči vam, volilci in, da javno odgovarjajo na vprašanja svojih volilcev.

Tako v Zagorju, Hrastniku in Trbovljah smo zato pripravili tri večere, ko boste lahko kandidate videli v živo, jim prisluhnili, jih kaj vprašali in nenavsezadnje se z njimi po dogodku srečali, rokovali.

Vse na glavo v zadnjem hipu

Prvo soočenje planirano za Hrastnik, kjer naj bi svoje programe predstavili Soniboj Knežak, Vojka Šergan in Rebeka Kupec. A smo danes odpovedali, saj nam je kandidat Socialnih demokratov Soniboj Knežak v zadnjem hipu odpovedal. Zaradi neresnosti in nespoštovanja do organizatorjev, udeležencev in vseh povabljencev, bomo to soočenje odpovedali. Preostali kandidatki, Vojko Šergan in Rebeko Kupec pa povabili na soočenje v Zagorju.

V Zagorju se bomo srečali 23. maja 2018 ob 18. uri in istočasno soočenje predvajali tudi na našem portalu.

Tudi v Trbovljah bo 24. maja 2018 pestro in oder bo zagotovo poln. Prav zanimivo pa je, da nam je v zadnji uri, kljub temu da je svojo udeležbo potrdila, odpovedala še Sibila Ložina iz SD.

In se vsekakor vprašamo – če sta oba kandidata Soniboj Knežak in Sibila Ložina udeležbo potrdila, tako ustno kot pisno, torej sprejel naše pogoje, se zavezala k udeležbi, potem pa v zadnjem hipu odstopila od dogovorjenega. In, če ne drugega zaradi dolžnosti, spoštovanja do organizatorjev, publike, torej volilcev, kaj šele bo, ko v roke dobita “oblast”?

Kdo vse bo volilce pozdravil v živo na naših soočenjih, izdamo v kratkem!

Print Friendly, PDF & Email