Doma Aktualno Katapult: »Posameznikova dejanska moč je v znanju!«

Katapult: »Posameznikova dejanska moč je v znanju!«

Katapult

V trboveljskem Katapultu so odločni: »Posameznikova dejanska moč je v znanju!« Podpiranje izmenjave izkušenj in delitev znanja je moč, ki jo posamezniki lahko delijo in Katapult je mesto kot nalašč za to.

Zato vedoželjne in podjetne ljudi, ki želijo preveriti, ali so na pravi podjetniški poti, ta četrtek, 27. februarja, ob 10. uri vabimo v Katapult (Gabrsko 12, Trbovlje) na BREZPLAČNI štiriurni tematski dogodek: PODJETNIK V HITRO SPREMINJAJOČEM SE OKOLJU, kjer bodo obiskovalci svoje znanje preverjali in ostrili na interaktiven način.
Jana Petkovšek Štakul iz Katapulta bo najprej na kratko predstavila zanimive podjetniške zgodbe in izzive Katapultovih inkubirancev, pa tudi aktualne razpoložljive finančne spodbude na področju podjetništva, ki jih zagotavljata agencija SPIRIT Slovenija in Slovenski podjetniški sklad (SPS).

Nato bomo vajeti pogovora prevzel dr. Markom Peršičem in se s podjetniki lotil osnovnih nalog mladega podjetnika, podjetniškega procesa, pogostih pasti, ki so na poti večine podjetnikov in še mnogih drugih tematik, ki bodo udeležencem pomagale v njihovem razvoju.
Dr. Marko Peršič je soustanovitelj in direktor podjetja Kocka Prima, ki ima dolgoletne podjetniške izkušnje. Med drugim je deloval v Zavarovalnici Triglav, podjetju Wrigley in Pivovarni Laško, svoje bogato podjetniško znanje pa je med drugim delil tudi na Gea College in Mednarodni fakulteti za poslovne in družbene vede Celje.
Zainteresirani udeleženci bodo imeli po zaključenem dogodku možnost preizkusiti BCI – Brain Computer Interface tehnologijo z dr. Mašo Jazbec in se tako prepričali, da je pravzaprav vse mogoče.

Štiriurni dogodek je namenjen inovativnim potencialnim podjetnikom, novim in obstoječim inovativnim start-up podjetjem ter scale-up podjetjem.

Program:
Od 10.00 do 10.30: Predstavitev Katapulta in aktualnih razpoložljivih finančnih spodbud na področju podjetništva, ki jih zagotavljata agencija SPIRIT Slovenija in Slovenski podjetniški sklad (Jana Petkovšek Štakul, PR Katapult)
Od 10.30 do 14.00: interaktivna delavnica: Podjetnik v hitro spreminjajočem se okolju (dr. Marko Peršič, Kocka Prima, CEO)

Prijave na dogodek in vprašanja za predavatelja sprejemamo na PR@katapult.si ter na 041 384 894. Če potrebujete dodatne informacije o dogodku, nas lahko kontaktirate na: info@katapult.si ali po telefonu +386 (0)3 56 12 420.

Print Friendly, PDF & Email