Doma Aktualno Katastrofalen vikend poln tragičnih dogodkov

Katastrofalen vikend poln tragičnih dogodkov

Foto: Urša Kmetec

Hrastniški policisti so bili minuli petek ob 14.09 obveščeni o prometni nesreči z udeležbo kolesarja in voznice osebnega vozila. Z ogledom kraja nesreče in zbranimi obvestili so policisti ugotovili, da je 53-letna voznica osebnega vozila zaradi neupoštevanja pravil prednosti povzročila prometno nesrečo in zaprla pot 29-letnemu kolesarju. Z reševalnim vozilom je bil odpeljan v SB Trbovlje. Nastalo je za okoli 4.000 evrov materialne škode.

Udarila partnerja

Trboveljski policisti so minulo soboto zjutraj posredovali v zasebnem prostoru, kjer se je kršiteljica pod vplivom alkohola do partnerja obnašala na žaljiv način in ga tudi
udarila. Izrečena ji je bila globa.

Ob 11.49 so bili obveščeni, da je za zdaj še neznani storilec iz kleti oškodovanca odtujil ribiško palico.

V nedeljo ob 11.38 so obravnavali prometno nesrečo, kjer je za zdaj še neznani
voznik pri premiku trčil v parkirano osebno vozilo in ga poškodoval. Zbiranje obvestil še poteka.

Hudo poškodovan pri delu

Zagorski policisti so bili v petek dopoldan napoteni na nesrečo pri delu na območju Litije. Policisti so z zbiranjem obvestil in ogledom kraja dogodka ugotovili, da se je huje poškodoval 58-letni moški, ki je opravljal dela v svojem gozdu. Slednji je žagal podrta drevesa, pri tem pa se je eden od hlodov skotalil po vzpetini in pod sabo podrl moškega ter se nekaj metrov naprej ustavil. Poškodovani je bil s helikopterjem odpeljan v UKC Ljubljana, utrpel je hude telesne poškodbe. O ugotovitvah in zbranih obvestilih dogodka bo obveščeno pristojno tožilstvo.

V popoldanskem času so bili policisti napoteni na zagorsko avtobusno postajo,kjer je neznani storilec ponoči na enem izmed vozil poškodoval brisalce. S tem dejanjem je nastala materialna škoda v višini približno 100 evrov. Policisti nadaljuje z zbiranjem obvestil, sledi kazenska ovadba.

V soboto dopoldan so zagorski policisti obravnavali prometno nesrečo s pobegom. Ugotovljeno, da je neznani voznik z neznanim vozilom, zaradi nepravilnega premika na parkirišču trčil v parkiran osebno avtomobil prijavitelja. Na vozilu je nastala materialna škoda v višini 100 evrov.

Voznik BMW izsilil prednost

V nočnem času so bili zagorski policisti napoteni na območje Hrastnika, od koder je klical anonimni klicatelj in povedal, da imajo v pritličju stanovanjskega bloka glasno glasbo in ne more spati. Na kraju so policisti povzročiteljici zaradi kršitve ZJRM izrekli ustrezen ukrep.

V nedeljo dopoldan je v Kisovcu prišlo do prometne nesreče z lahkimi telesnimi poškodbami. Ugotovljeno, da voznik avta znamke BMW pri vključevanju na prednostno cesto ni pustil mimo vsa vozila, zaradi česar je s prednjim delom svojega vozila trčil avto
znamke Suzuki, v katerem sta sopotnici utrpeli lahke telesne poškodbe. Policisti so povzročitelju na kraju izdali plačilni nalog.

Print Friendly, PDF & Email