Doma Aktualno Katera vrata so odprta v Radečah?

Katera vrata so odprta v Radečah?

V mesecu juniju na Občini Radeče in KTRC Radeče pričakujejo sprostitev ukrepov na področju delovanja kopališč, in si želijo, da bodo lahko v skladu s priporočili NIJZ odprli tudi bazen.

V Radečah so, tako kot drugje odprli vrata nekaterim športnim in kulturnim objektom ter tržnici.

Od sobote, 25. aprila obratuje radeška tržnica vsako soboto, med 8. in 12. uro. Vstop na tržnico je mogoč le na eni točki, pred vstopom si morajo obiskovalci nadeti masko in razkužiti roke. Na prodajni ploščadi je potrebno upoštevati varnostno razdaljo.

Kaj pa športni objekti?

Sredi aprila so odprli vrata stadionu, in sicer za individualne treninge športnikov ob prisotnosti trenerja na tribuni. Pred tednom dni so uporabo stadiona prepustili tudi večjim skupinam športnikov za treninge – seveda ob upoštevanju razdalje.

»V športnih objektih, ki si so del vzgojno-izobraževalnih zavodov kot so na primer športna dvorana, Dom PORP in večnamenska dvorana Svibno, se vadba še ne sme izvajati,« nam je odgovorila Dubravka Kalin, direktorica KTRC Radeče.

Odprta tudi knjižnica

Odprta je seveda tudi knjižnica, ki omogoča vračilo in prevzem naročenih knjig. Knjižnica Radeče je odprta po prilagojenem delovnem času: v ponedeljek in petek: 14 – 18, torek: 11 – 15 in ob četrtkih: 8–12.

Prost dostop do gradiva ter gibanje in zadrževanje v prostorih knjižnice, tako kot v vseh knjižnicah, tudi v radeški zaenkrat ni mogoč.

Print Friendly, PDF & Email