Doma Aktualno Zasavski bazeni – eni se odpirajo, drugi zapirajo

Zasavski bazeni – eni se odpirajo, drugi zapirajo

V Trbovljah, kjer je letni bazen odprt že od 1. junija, so z obiskom zelo zadovoljni, pojasni Edvard Bravec, razen seveda, v deževnih dneh. Voda ima trenutno približno 25 stopinj Celzija. V soboto pa kot vsako leto plavalni klub iz Trbovelj organizira Lučkin memorial, ki se prične ob 9. uri zjutraj in bo trajal do večernega plavanja, ko se prireditev konča. Zato se v bazenu v tem času ne bo dalo plavati, dobrodošli pa so vsi obiskovalci.

Jagnjeniški retro bazen

Letno kopališče Trbovlje

V Radečah se bazen odpre v petek na zadnji šolski dan ob 9. uri, seveda če bo vreme primerno. V nasprotnem primeru se otvoritev prestavi za en dan. Kopanje bo možno vsak dan med 9. in 19. uro. Rekreacijsko plavanje je predvideno med 19. in 21. uro.

Kot še izvemo, bo julija in avgusta ob torkih in petkih med 21. in 23. uro možno nočno kopanje. Na bazenu v Radečah pravijo, da je bazen še vedno v retro stilu, kar pomeni sonce, voda, zrak, svoboda. Voda ima trenutno 23 stopinj Celzija.

Zadnji kopalni dnevi v Hrastniku

Bazen v Hrastniku bo čez poletje zaprt. Zadnji kopalni dan bo v nedeljo, 24. junija, odprli pa ga bodo spet v četrtek, 16. avgusta.

Print Friendly, PDF & Email