Doma Aktualno Kdo bo najhitreje pumpal v Zagorju?

Kdo bo najhitreje pumpal v Zagorju?

V Zagorju se bodo tudi letos tekmovalci pomerili na asfaltnem poligonu oziroma na tako imenovanem pumptracku. V nedeljo 8. 9. od 13. do 18. ure se bodo tekmovalci različnih starostnih skupin preizkusili v vožnji na čas. Tekmovanje je namenjeno vsem generacijam (od 6 let naprej) in je sestavljeno iz kvalifikacijskih ter finalnih tekem. Poleg kolesarjev je tekmovanje namenjeno tudi tekmovalcem na skejtih, skirojih in ostalih rekvizitih.

V kvalifikacijah tekmuje vsak tekmovalec posamezno. Na voljo ima en krog, šteje se najhitrejši. Finale je sestavljeno iz kvalifikacijskega in izločevalnega dela.

Na tekmovanje se lahko prijavi vsak. Tako profesionalci kot tudi začetniki ste vabljeni, da se poizkusite v tem edinstvenem tekmovanju. Prijave bodo v nedeljo zbirali ob 13. uri na pumptracku, kvalifikacije pa se začno ob 14. uri. Udeležba na tekmovanju je brezplačna.

Za več informacij o dogodku, ki ga skupaj organizirajo Zavod za šport Zagorje ob Savi, Občina Zagorje ob Savi, Zavod Aliansa, Kolesarski klub Zagorska dolina ter ŠKD BSX se obrni na https://www.enteralliance.com/sl/pumpaj-slovenija

Ali prav ti pumpaš najhitreje? To boš izvedel le, če se boš udeležil pumptrack serije!

Print Friendly, PDF & Email