Doma Aktualno Kdo je lastnik teh ključev?

Kdo je lastnik teh ključev?

Na Policijski postaji Zagorje se je včeraj zglasil voznik osebnega vozila, ki je na glavni cesti Litija-Zagorje povozil kamen in poškodoval pnevmatiko. Policisti o dogodku napišejo uradni zaznamek.

Na Farčnikovi koloniji v Zagorju je včeraj občan našel šest cilindričnih ključev z modrima obeskoma. Ključi se hranijo na Policijski postaji Zagorje.

Zagorski policisti so včeraj obravnavali sum ponarejenega bankovca. O zadevi se zbirajo obvestila. O dejanju bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.
Včeraj je na Izlakah prišlo do prometne nesreče na parkirišču s pobegom. Policisti o prometni nesreči zbirajo obvestila in zoper povzročitelja ustrezno ukrepajo.

Trboveljski policisti so včeraj obravnavali prometno nesrečo s pobegom na parkirnem prostoru, kjer je neznani voznik trčil v parkirano vozilo prijavitelja in s kraja odpeljal.

Hrastniški policisti so bili včeraj obveščeni o poškodovanju stekla na prodajalni. Z navedenim dejanjem je neznani storilec oškodoval lastnika za 200 EUR.
Včeraj so bili hrastniški policisti obveščeni o poškodovanju laka na osebnem vozilu. Z navedenim dejanjem je neznani storilec oškodoval lastnico za 300 EUR.

Print Friendly, PDF & Email