Doma Aktualno Kdo vse v Zasavju danes zaposluje?

Kdo vse v Zasavju danes zaposluje?

Delodajalci v Zasavju trenutno iščejo 22 delavcev, v Sloveniji pa je trenutno objavljenih 2230 prostih delovnih mest.

Po podatkih Zavoda za zaposlovanje je 9 delovnih mest objavljenih v Trbovljah, 8 v Zagorju in 5 v Hrastniku.

Hrastnik: Steklarna in gostinstvo

V Hrastniku iščejo natakarja v Kavarni Ars ter Tinka Bobek s.p.. Tri delovna mesta so odprta tudi v Steklarni Hrastnik. Trenutno potrebujejo orodjarja, strojnika in strugarja.

Zdravstveno osebje, obrtniki in zastopnik

V Trbovljah kadrovske okrepitve iščejo v trboveljski bolnišnici, kjer potrebujejo zdravnika specialista anesteziologije in reanimatologije, ginekologa, specialista iterne medicine ter pediatra. Dve zaposlitvi se obetajo tudi v Domu upokojencev Franca Salomona Trbovlje – tam potrebujejo pripravnika blničaja negovalca in srednjo medicinsko sestro. Sicer pa v Trbovljah zaposlijo še izolaterja v podjetju Belbog, pomožnega delavca v podjetju FB MONT ter zastopnika v Skladu obrtnikov in podjetnikov.

V Zagorju mešanica raznovrstnih kadrov

Delovna mesta so odprta tudi za osem aktivnih iskalcev zaposlitve na območju Zagorja. Avtocenter Jereb išče avtokleparja, v Domu starejših občanov na Izlakah potrebujejo fizioterapevta pripravnika, v podjetju KOA zaposlijo monterja ograj, v okrepčevalnici Vrt v Kisovcu pa natakarja. Še enega gostinca iščejo tudi v Kmetijski zadrugi za vodjo gostinstva. Programerja potrebujejo v podjetju Iware informatika. Avtoprevoznik Jože Remškar zaposli voznika tovornega vozila, v zagorskem vrtcu pa iščejo še vzgojitelja za dodatno strokovno pomoč (logoped).

Vsi podatki so zbrani s spletne strani Zavoda za zaposlovanje in so javno dostopni.

Print Friendly, PDF & Email