Doma Aktualno Klasika: Trčiš in pobegneš?!

Klasika: Trčiš in pobegneš?!

V času od petka do danes, so policisti obravnavali slednje primere:

Trboveljski policisti so v petek in soboto obravnavali poškodovanje vozila na parkirnem prostoru, kjer še zbirajo obvestila.

Občanu so zasegli manjšo količino snovi, sumijo da gre za prepovedano drogo. Po opravljeni analizi bo sledil ustrezen ukrep.

Obravnavali so primer nasilja v družini, kjer je bila osumljencu odvzeta prostost, policisti pa nadaljujejo z zbiranjem obvestil zaradi suma kaznivega dejanja.

Včeraj popoldan se je v Trbovljah pripetila prometna nesreča zaradi prekratke varnostne razdalje 51-letne voznice osebnega avtomobila, ki je trčila v osebni avtomobil pred seboj, ki ga je vozil 56-letni voznik, ki je ustavil pred prehodom za pešce. Pri tem je nastala materialna škoda. Povzročiteljici je bila izrečena globa.

V soboto so okoli 10. ure v Hrastniku policisti zabeležili prometno nesrečo s pobegom. Ugotovljeno je bilo, da je neznani voznik na parkirnem prostoru trčil v vozilo ter s kraja odpeljal. Na vozilu je nastalo za okoli 300 evrov materialne škode.

Prav tako v soboto v Turju nad Hrastnikom je okoli 12. ure zagorelo vozilo, kjer je prišlo do samovžiga in nastalo je za okoli 700 evrov materialne škode.

Zagorski policisti pa so včeraj občanu zasegli manjšo količino snovi, sumijo da gre za drogo.  za katero se. Po opravljeni analizi bo sledil ustrezen ukrep.

Print Friendly, PDF & Email