Doma Aktualno Klical policijo zaradi “glasnega” sušilnega stroja

Klical policijo zaradi “glasnega” sušilnega stroja

V Trbovljah so okrog 9. ure policisti obravnavali poškodovanje tuje stvari, za storilcem še zbirajo obvestila.
Kasneje so bili obveščeni, da je nezavarovani pes ugriznil psa oškodovanke, lastnik nezavarovanega psa bo prejel odločbo o prekršku.

Ob 12.30 so bili obveščeni o nedostojnem vedenju na javnem kraju. Na kraju dogodka so ugotovili, da se je pijan kršitelj nedostojno vedel do občanov, in se ni niti pomiril ob prihodu policistov. Zaradi tega mu je bilo odrejeno pridržanje do iztreznitve ter mu je bil izdan plačilni nalog.

Na banki je stranka želela unovčiti bankovec za 20 evrov, za katerega obstaja sum, da je ponarejen. Policisti so bankovec zasegli. O zadevi zbirajo obvestila.

Na policijsko postajo je občanka v vednost sporočila, da pogreša sinov mobilni telefon znamke Iphone. Kdor bi telefon našel, naj o tem obvesti najbližjo policijsko postajo ali pokliče na brezplačno številko 113.

Občan je na bankomatu v Zagorju ob Savi našel 10 evrov, ki jih je prinesel na policijsko postajo in jih proti zapisniku o najdenih stvareh izročil policistu. Lastnika pozabljenega bankovca za 10 evrov pozivamo, da se z ustreznim potrdilom o dvigu denarja na bančnem avtomatu zglasi na policijsko postajo Zagorje in denar prevzame.

V Kisovcu je vinjen občan v gostinskem lokalu žalil občanko. Policisti so kršitev zaznali. Kršitelju izdan plačilni nalog po Zakonu o varstvu javnega reda in miru.

Policijo je občan obvestil, da ga moti zvok sušilnega stroja iz sosedove hiše. Patrulja je na kraju zadevo preverila in ni zaznala kršitve.

Print Friendly, PDF & Email