Doma Aktualno Ključ išče nove nadobudne udeležence  

Ključ išče nove nadobudne udeležence  

Ena izmed prioritet Mladinskega centra Trbovlje je dvig kompetenc mladih, s katerimi izboljšujejo svojo zaposljivost in zaposlenost. V okviru projekta Ključ – »Kdor išče delo, hitreje najde službo«, ki poteka od septembra 2016 do septembra 2018 v Zasavju in v savinjski regiji ter ga sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada, so do sedaj vključili 83 mladih, kar 25 udeležencev se je v tem času zaposlilo.

“Ker želimo uspešen trend zaposlovanja mladih, ki se vključujejo v projekt Ključ, nadaljevati in čim več mladim omogočiti izkušnjo v projektu Ključ, vabimo in kličemo 10 mladih, starih med 18 in 29 let, brezposelnih in motiviranih za učenje v neformalnem okolju, izpopolnjevanje veščin, kompetenc in znanj in delo, da se nam pridružijo v drugi »sezoni« projekta.” (MCT)

Druga sezona se začne septembra

Z drugo sezono bodo začeli v septembru in (predvidoma) zaključili junija 2018. V tem času naj bi skupino opremili z mehkimi veščinami, iskanjanjem pozitivne samopodobe, čustvene inteligence, kreativnosti, kritičnega razmišljanja, ustvarjanje osebne znamke ter okrepili znanja na področju specifičnih veščin, med drugim na tečaju kuhanja, nemščine, spletnega marketinga, programiranja.

Ključno je, da si vključen v Ključ. J Kdor išče delo, hitreje najde službo.

“Če torej želiš aktivno sodelovati pri projektu, ki želi spremeniti način zaposlovanja, in si pridobiti izkušnje že tekom iskanja službe, se nam priKLJUČi” vabijo k sodelovanju pripravljalci projekta.

Za nadaljnje informacije in za prijavo v projekt Ključ pošlji e-mail s kratko obrazložitvijo, kaj te motivira za vključitev v projekt, na katra.kozinc@mct.si do 31. 8. 2017.

Print Friendly, PDF & Email