Doma Aktualno Kolo išče svojega lastnika

Kolo išče svojega lastnika

V popoldanskem času so policisti PP Hrastnik občanu zasegli snov, za katero sumijo, da gre za prepovedano drogo. Snov je bila poslana v analizo. Po znanih rezultatih bo uveden prekrškovni postopek.

Zagorski policisti so bili obveščeni o tatvini mobilnega telefona. Prav tako so bili obveščeni o poškodvanju vetrobranskega stekla, in sicer je na vozilo izpod koles vozila, ki je vozil pred oškodvancem, priletel kamen in poškodoval vetrobransko steklo.

Policisti so včeraj obravnavali tudi prometno nesrečo s telesnimi poškodbami, ko je voznica z osebnim avtomobilom trčila v skale. Dve osebi sta bili v prometni nesreči poškodovani in sta bili z reševalnim vozilom prepeljani v SB Trbovlje, kjer jima je bila nudena nadaljnja zdravniška pomoč. Na kraju so intervenirali tudi gasilci PGD Zagorje – mesto in GB Trbovlje. Po vseh zbranih obvestilih, bo zoper povzročiteljico prometne nesreče uveden ustrezen prekrškovni postopek.

V zgodnjih jutranjih urah pa so bili policisti obveščeni še o vlomu v prodajalno, od koder je bilo odtujenih več mobilnih telefonov. Preiskava kaznivega dejanja še poteka.

V soboto, 29. 6. 2019, zjutraj so bili policisti obveščeni o najdenem kolesu na območju Kisovca. Gre za gorsko kolo znamke BH. Lastnik lahko kolo, ob predložitvi dokumentacije o lastništvu, prevzame na Policijski postaji Zagorje ob Savi.

Print Friendly, PDF & Email