Doma Zasavsko Koncert za dušo in srce

Koncert za dušo in srce

V Čemšeniku se je v nedeljo, 14. 4., popoldne dogajalo. Še zlasti  v srcih ljudi, ki so z velikim pričakovanjem prišli prisluhnit koncertu sodobnega krščanskega benda Svetnik.

Kitare, cajon, sodobni ritmi ter polna dvorana Prosvetnega doma in goreča srca, ki so prepevala in slavila Boga. Preko pesmi z globokim sporočilom ljubezni ter pričevanj o Božjem delovanju v življenju fantov skupine Svetnik, je publika čutila povezanost v veri in pristnem veselju.
Organizatorji verjamejo, da je vsakdo občutil posebne občutke ob glasbi in odnesel nekaj za življenje tudi domov.

Koncert je imel tudi dobrodelno noto, s čimer so se zbirala sredstva za obnovo čemšeniške župnijske cerkve, ki je zaradi plazovitega terena na tem območju zaprta že 2 leti in pol. Prizadevanja za obnovo so v polnem teku, ravno tako kot iskrena želja ljudi po zbiranju v domači cerkvi. Ljudje vedno znova dokazujejo, da znajo stopiti skupaj, in da je le v slogi moč.

“Zahvala Bogu, da nas je zbral in nagovarjal ter vsem, ki so kakorkoli pripomogli k lepemu dogodku. Res drži pregovor, ki pravi, da kdor srčno poje, dvakrat moli.” je za konec še dodal Blaž Vozelj.

Print Friendly, PDF & Email