Doma Kronika Kovinska vrata dobila noge

Kovinska vrata dobila noge

V Trbovljah si je neznani storilec prilastil kovinska vrata, shranjena pred stavbo. Policisti še zbirajo obvestila.
Občan je v tujino nakazal znesek za plačilo predmeta, ki pa ga ni prejel. Goljufijo preiskujejo.

Policijska postaja Zagorje ob Savi je bila v dopoldanskem času obveščena, da je na mestni ploščadi (pred Weinbergovo hišo)  poškodovano steklo zaščitne ograje. Policisti v  cilju ugotovitve kršitelja še zbirajo potrebna obvestila.

V popoldanskem času se je na lokalni makadamski cesti pri naselju Mamolj (Spodji Log – Mamolj) zgodila prometna nesreča I. kategorije. Po ogledu kraja nesreče in analizi dogodka je bilo ugotovljeno, da je povzročitelj prometne nesreče kršil določila srečanja. Izdan in vročen mu je bil plačilni nalog.

Prometna nesreča se je zgodila tudi na območju Zagorja ob Savi. Policisti so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije in pobegom, ki se je pripetila na enem izmed parkirišč v Zagorju ob Savi. Neznani voznik je z vozilom trčil v vozilo udeleženca ter po trčenju s kraja odpeljal, ne da bi udeležencu nudil potrebne podatke. Policisti v cilju izsleditve neznanega voznika in vozila še zbirajo potrebna obvestila.

V jutranjem času 18. 7. 2018 se je zgodila prometna nesreča na parkirišču tudi v Hrastniku. Z ogledom kraja prometne nesreče ter zbranimi obvestili, so policisti ugotovili, da v obravnavanem primeru ne gre za prometno nesrečo, kršitelju pa je bilo zaradi ugotovljene kršitve ZPrCP izrečeno opozorilo.

Print Friendly, PDF & Email