Doma Aktualno Kršitve pretežno v nočnem času

Kršitve pretežno v nočnem času

Trboveljski policisti so imeli ta vikend polne roke dela, saj je bilo v Zasavju, poleg ostalega tokrat kup poškodovanih avtomobilov, nasilja, tatvine in prekrški v prometu. Zagorela sta tudi dva avtomobila.

V petek je neznani storilec v nočnem času na parkirišču v Trbovljah pristopil do parkiranega  tovornega vozila in razbil vetrobransko steklo ter s tem lastnika oškodoval za 300 evrov, prav tako preko noči je v Trbovljah neznanec pristopil do parkiranega osebnega avtomobila in poškodoval lak vozila ter s tem lastnico oškodoval za 400 evrov.

Policisti v Trbovljah so bili obveščeni tudi o poškodovani fasadi na stanovanjski zgradbi v Trbovljah. Ugotovljeno je bilo, da je 30-letni voznik osebnega vozila zaradi nepravilne vzvratne vožnje trčil v zgradbo. Pri tem je na objektu in vozilu nastala materialna  škoda v višini 500 evrov. Kršitelju bo izdana odločba o prekršku.

Tudi v prometu je prišlo do kršitve saj je bila pri kontroli prometa zaradi nepravilnega prehitevanja ustavljena 46-letna voznica osebnega avtomobila. Pri postopku je bilo ugotovljeno, da je  vozila brez veljavnega vozniškega dovoljenja, saj je le to prenehalo veljati, ker voznica ni opravila kontrolnega zdravstvenega pregleda. Vozilo ji je bilo zaseženo, zoper njo bodo podali obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

Za nameček sta v nočnem času na parkirišču v Trbovljah iz neznanega vzroka zagoreli dve osebni vozili. Požar so gasilci pogasili. Po vseh zbranih obvestilih bodo obvestili pristojno tožilstvo.

Trboveljski policisti pa so v večernem času intervenirali v Zagorju, kjer se je 44-letnik nedostojno in nasilno vedel do 54-letnice, zaradi česar bodo zoper njega ustrezno ukrepali. Prav tako je slednja izročila manjšo PVC vrečko v kateri je bila posušena  neznana zelena rastlina. Zaradi suma, da gre za prepovedano drogo, je bila ta zasežena. Po opravljeni analizi bodo zoper lastnika ustrezno ukrepali.

Tudi sobota in nedelja nista bili mirni

Poleg vsega ostalega je v popoldanskem času 79-letni voznik osebnega avtomobila na parkirišču v Trbovljah trčil v parkirano vozilo in s kraja odpeljal ne da bi o tem obvestil lastnika ali policijo. Po vseh zbranih obvestilih bodo zoper njega ustrezno ukrepali.

Fotografija je simbolična.

V trgovini v Trbovljah je varnostnik pri tatvini izdelkov v višini 4,79 evrov zalotil 68-letnega Trboveljčana, zoper katerega bo podana kazenska ovadbo na pristojno tožilstvo.

V nočnem času so bili s strani 50-letne Trboveljčanke obveščeni o kršitvi javnega  reda s strani  bivšega  moža. Z zbiranjem  obvestil je bilo ugotovljeno, da je lažno naznanila kršitev, zaradi česar ji je bila izrečena globa.

Prav tako pa so v nočnem času intervenirali v gostinskem lokalu, kjer je prišlo do pretepa med obiskovalci. Pri tem sta dva udeleženca dobila lahke telesne poškodbe in sta bila s strani zdravstvenih delavcev oskrbljena. Po vseh zbranih obvestilih bodo zoper storilce ustrezno ukrepali.

V nedeljo ponoči je neznanec na parkirišču v Trbovljah pristopil do parkiranega osebnega avtomobila ter poškodoval platneno streho in steklo vozila ter notranjost ter s tem lastnika oškodoval za 1.500 evrov.

Print Friendly, PDF & Email