Doma Aktualno Krvavi revirji so razburkali Zasavje, zdaj vas čaka NAGRADA!

Krvavi revirji so razburkali Zasavje, zdaj vas čaka NAGRADA!

Prva zasavska kriminalna komedija Pozdrav iz Krvavih Revirjev, o kateri smo nekajkrat pisali tudi v našem mediju je bila med Zasavci sprejeta fantastično – pri vseh predvajanjih je dvorana pokala po šivih.  

Precej živahno je bilo v kinodvorani delavskega doma Trbovlje 22. junija, ko so člani Filmsko Ustvarjalnega Društva Loke Studio imeli premiero svojega tretjega celovečernega filma. Dvorana je bila nabito polna. Še celo več, ljudje so ostali zunaj dvorane, saj je na zmanjkalo kart. Tisti, ki pa so uspeli priti noter so videli izvrsten humor zavit v zanimivo zgodbo in prežet z poznanimi zasavskimi obrazi.

In kaj sta povedala obiskovalca po premieri?

Matej iz Trbovelj: »Videl sem plakate po parku pa sem rekel da moram videti kaj se to rihta. Ne slišiš velikokrat o zasavskih komedijah, se mi zdi skoraj kot svoj filmski žanr. Ampak če bodo vsi filmi v tem novem žanru tako dobri potem bom čisto vse pogledal.«
Igor iz Velenja: »Čeprav nisem iz teh koncev se mi je film zdel imeniten in zelo zabaven. Upam da ga bodo pripeljali tudi v našo dolino.«

Da bo dvorana pretesna za vse ljudi, ki so se želeli ogledati prvo zasavsko kriminalno komedijo si ni mislil nihče, vendar zasavski filmarji skupaj z vodstvom Delavskega doma Trbovlje takšne situacije ne bodo spustili iz rok in še so zavrteli film in še ga bodo.

POSEBNO darilo za 1000. obiskovalca

Ker pa se število ljudi, ki so že videli film vztrajno povečuje so v F.U.D.-u Loke Studio pripravili prav posebno darilo za enega izmed prihajajočih predvajanj.
Tisti ki bo 1000. obiskovalec filma v kinodvorani Trbovlje bo prejel bogato darilo od Filmsko Ustvarjalnega Društva Loke Studio.

Torej le izkoristite dodatne priložnosti za ogled filma v ponedeljek 9.7. in torek 10.7. ob 18.00 uri in morda boste prav vi odšli domov nasmejani zaradi nore komedije in bogatejši za darilo od ustvarjalcev prve zasavske kriminalne komedije.

Print Friendly, PDF & Email