Doma Aktualno Kupil preko spleta, nakazal 500 evrov in se obrisal pod nosom!

Kupil preko spleta, nakazal 500 evrov in se obrisal pod nosom!

Pri kontroli prometa so včeraj dopoldne v Trbovljah ustavili 28-letnega voznika osebnega  avtomobila,  ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Vozilo so mu policisti zasegli in zoper njega podali obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

Preko noči je neznani voznik na parkirišču v Trbovljah trčil v parkirano vozilo  in s kraja kar odpeljal. Za neznanim voznikom še zbirajo obvestila.

Preko spleta se je 45-letni občan dogovarjal o nakupu čolna in lastniku nakazal 500 evrov, ta pa mu čolna nikoli ni dostavil. Dogodek je včeraj prijavil trboveljski policiji.

V nočnem času so zaradi glasne glasbe policisti intervenirali v Trbovljah in 40-letniku izrekli opozorilo.

Zagorski policisti so bili včeraj v dopoldanskem času obveščeni o oviri na vozišču regionalne ceste na  Trojanskem klancu. Dve betonski plošči sta ovirali promet, zato ju je upravljalec ceste odstranil.

V Zagorju so prejeli  prijavo suma kaznivega dejanja zlorabe osebnih podatkov.  Policisti potrebna  obvestila še zbirajo, svoje  ugotovitve pa bodo posredovali na pristojno Okrožno državno tožilstvo.

Popoldan se je zgodila prometna nesreča I. kategorije s pobegom na parkirišču pri trgovini Tuš. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil, da bi izsledili neznanega voznika.

Policisti so včeraj imeli v postopku Zagorjana, ki so mu zasegli  neznano  snov,  za  katero  sumijo,  da  gre za prepovedano drogo. Neznana  snov bo poslana v analizo in če se potrdi sum policistov, bo zoper kršitelja  uveden  prekrškovni postopek  z  izdajo  Odločbe prekrškovnega organa.

V  nočnem času so zagorski policisti intervenirali v zasebnem prostoru, kjer je kršitelj  poslušal  preglasno  glasbo,  ki  je motila sosede. Policisti so kršitev  tudi  neposredno  sami  zaznali  ter  mu  izdali plačilni nalog. S poslušanjem glasbe in motenje sosedov, je po prihodu policistov prenehal.

Print Friendly, PDF & Email