Doma Aktualno Luštna Trboveljčanka išče družbo za na morje

Luštna Trboveljčanka išče družbo za na morje

Martina Mihovec, simpatična 47-letna Trboveljčanka komaj čaka na poletje in dopust na morju, a ni čisto tako preprosto.

Med nakupovanjem lepotnih pripomočkov skoraj trčiva ena ob drugo, potem pa jo slišim, kako prodajalko prosi za pomoč – češ, ali pozna koga, ki bi jo spremljal na morje. Takoj naredi klik in ponudim ji objavo na ZON-u.

In tako pojasni. Zelo rada bi šla na morje, pravzaprav celo leto čaka na poletje, a sama tja ne more. Zato je pripravljena ponuditi brezplačno bivanje na morju, prevoz do tja, hrano in še simbolično plačilo – toliko kot zmore. Martina je čudovita družba se izkaže že v najinem kratkem pogovoru, ko z velikim nasmeškom navdušeno govori o počitnicah. Trboveljčanka življenje uživa s polno paro, in se loti marsičesa, kolikor se da – so pa ji kakšne stvari, zaradi gibalne oviranosti težko dosegljive.

Komaj čaka na morske dogodivščine

In tako javno išče prostovoljca ali prostovoljko, ki bo z njo v mesecu juliju preživel 3 tedne v Izoli. Vikend je invalidom prilagojen, vseeno pa Martina potrebuje nekaj pomoči pri osebni negi, spremstvo v mesto, na plažo in v vodo. Tudi avto ima, le voznika potrebuje. “Sem družabna, komunikativna in rada se zabavam” na kratko opiše sebe naša sogovornica, ki jo sonči žarki na hitro ponesejo v sanje o morju, če se bo le našla kakšna dobra duša …

Kandidati se lahko javijo direktno Martini na mail metka.riki@gmail.com

Print Friendly, PDF & Email