Doma Aktualno “Maša je s svojim značajem, otroško skromnostjo in dobrosrčnostjo poseben otrok …”

“Maša je s svojim značajem, otroško skromnostjo in dobrosrčnostjo poseben otrok …”

Mladi pedagog in pisatelj že ima ideje za nove knjige.

24-letni specialni in rehabilitacijski pedagog iz Zagorja Blaž Vozelj je napisal knjigo s posebnim sporočilom. Blaž uči na osnovni šoli dr. Slavka Gruma in zraven še študira, po novem je tudi pisatelj. Pisanje knjig bo nadaljeval tudi še po svojem prvencu Miklavž že ve, predvsem z izdajo  knjig, prilagojenih za otroke z učnimi težavami.

“Miklavž že ve je prvo kot prvo knjiga, ki želi male in velike nagovoriti, da je svet poln čudes in lepot, ki so okrog nas, le opaziti jih moramo.” Knjiga je v prvi vrsti namenjena otrokom, primerna pa za vse generacije.

Spremljajte našo FB stran, v kratkem bomo nekomu podarili knjigo Miklavž že ve.

“Maša je s svojim značajem, otroško skromnostjo in dobrosrčnostjo poseben otrok. Zna marsikaj. Posebej spretna in ustvarjalna je pri igranju klavirja. V glasbi lahko pokaže delček sebe, delček tega kar zna in zmore. Je pa nekaj, kar Maši ne gre najbolje od rok: brati in pisati …” (pisatelj o knjigi)

Disleksija je nekaj običajnega

Slikanica zagorskega pisatelja je prilagojena za lažje branje otrok z disleksijo in ustreza kriterijem bralnega gradiva za bralce s tovrstnimi težavami, s svojo vsebino pa meri na vse bralce, saj ozavešča o disleksiji kot nečem običajnem, vsakdanjem.

Mladi pisatelj je pri pisanju izhajal iz želje, da bi ustvaril zgodbo, ki bo s svojim sporočilom učila in ozaveščala. “S knjigo želim prispevati k družbi in spodbujam vse nas, da se učimo graditi mostove med nami in uvideti, kako dragocen je vsak posameznik, kako se lahko drug od drugega ogromno naučimo.”

Če vas zanima, kaj je tisto, kar Miklavž ve, pa boste skrivnost razvozlali le tako, da preberete simpatično slikanico. Spremljajte ZON.si, v kratkem bomo podarili knjigo tudi na naši FB strani.

Print Friendly, PDF & Email