Doma Aktualno Med prazniki je večkrat zavrela kri

Med prazniki je večkrat zavrela kri

Fotografija je simbolična

TRBOVLJE

Kot poročajo policisti v Trbovljah so imeli v petek intervencijo, kjer se je 63-letna Trboveljčanka nedostojno vedla, zaradi česar ji bo izdana globa.

V večernem času je neznani storilec na avtobusni postaji na Trgu revolucije v Trbovljah pritekel do  67-letne občanke in ji iz rok iztrgal denarnico z vsebino. Stekel je neznano kam. Lastnico je oškodoval za 40 evrov, za neznancem policisti še zbirajo obvestila.

V soboto na parkirišču v Trbovljah je neznani voznik trčil v parkiran osebi avtomobil in s kraja odpeljal  ne da bi o tem obvestil lastnika ali policijo. Za voznikom še zbirajo obvestila.

Policisti so bili obveščeni s strani 36-letne občanke, da je v trgovin v Trbovljah izgubila denarnico z vsebino, neznanec pa si jo je prilastil.

V nočnem času v nedeljo so policisti v Trbovljah zaradi glasne glasbe intervenirali in 29-letni kršiteljici izrekli opozorilo.

Prav tako so v nočnem času intervenirali v Trbovljah, kjer je 25-letnica prijavila, da jo je napadel izvenzakonski partner. Z zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je lažno naznanila intervencijo, zaradi česar ji je bilo izrečeno opozorilo

20-letna občanka je prijavila v ponedeljek, da ji je neznanec v nočnem času v gostinskem lokalu v Trbovljah odtujil mobili telefon in jo s tem oškodoval za 300 evrov.

V večernem času so bili policisti obveščeni, da sta občana prijela 37-letno Trboveljčanko, ki je pred  tem poškodovala lak na osebnem avtomobilu. Policisti so z vsem opravili razgovore in opravili ogled kraj kaznivega dejanja, zoper osumljenko pa bodo podali kazensko ovadbo na pristojno tožilstvo.

Včeraj so trboveljski policisti intervenirali v primeru kjer je 46-letni občan v sporu udaril 67-letnico. Po vseh zbranih obvestilih bo zoper njega izven ustrezen ukrep.

Neznanec je včeraj na parkirišču v Trbovljah pristopil do parkiranega osebnega avtomobila in z neznanim predmetom poškodoval lak na vozilu ter s tem lastnika oškodoval za 400 evrov.

HRASTNIK

V Hrastniku so v soboto ob 00.56 uri policisti intervenirali v gostinskem lokalu, kjer naj bi neznana ženska prišla v spor z eno od gostij. Policisti v zvezi s tem še zbirajo obvestila.

Prav tako v soboto ponoči ob 04.50 uri so bili policisti obveščeni o poskusu vloma v

stanovanjsko hišo, od kjer pa ni bilo nič odtujenega.

V jutranjih urah so bili policisti obveščeni o sporu med občanoma zaradi drv. Policisti so oba opozorili.

Včeraj ob 22.45 uri so bili policisti obveščeni o glasni glasbi iz hrastniškega stanovanja. Policisti so kršiteljici izdali plačilni nalog, prav tako pa so policisti izdali plačilni nalog osebi, ki se je ves čas postopka vmešavala v postopek policistov, ter jih žalila. Nato so bili policisti danes ob 00.10 uri ponovno zaprošeni za intervencijo na istem naslovu. Policisti so zoper eno osebo odredili pridržanje, zaradi kršitve javnega reda in miru, ter neupoštevanja ukazov policistov.

ZAGORJE

V petek so bili zagorski policisti napoteni v Bevško, kjer je sosed žalil sosedo. Po vseh

zbranih obvestilih bo kršitelju izdan plačilni nalog.

V Kisovcu pri Mercatorju je občan našel na bankomatu gotovino v vrednosti 70 evrov, gotovina se hrani na PP Zagorje ob Savi.

Policijo je občanka Zagorja ob Savi obvestila, da sosed nad njo oz. njenim stanovanjem ropota, hrup pa jo moti. Na kraju ni bilo ugotovljene kršitve.

Policija je bila obveščena, da naj bi imeli na naslovu Selo pri Zagorju glasno glasbo. Na kraju ni bilo ugotovljene kršitve.

V ponedeljek je bila patrulja obveščena, da naj bi bilo na relaciji Kisovec – Izlake na vozišču kamenje, katero je nato tudi odstranila.

Policisti so bili obveščeni, da je na glavni cesti na relaciji Zagorje – Litija, pred tuneli večji kamen, ki je bil odstranjen.

Včeraj je občan policijo obvestil o prometni nesreči s samoudeležbo na relacijo Podkum – Sopota. Izdan mu je bil plačilni nalog.

Na PP se je zglasil občan, ki je prijavil prometno nesrečno na parkrišču s pobegom, sa je NN voznik kombiniranega vozila svetlejše barve neznanih registrskih številk trčil v njegov pravilno parkiran osebni avtomobil in s kraja pobegnil. Policisti zbirajo obvestiila.

Policisti so bili obveščeni, da se v zdravstvenem domu nahaja občan, katerega je znanec udaril v glavo. O zadevi se zbirajo obvestila, v primeru podaje predloga za pregon sledi kazenska ovadba  oziroma bo zoper kršitelja uveden prekrškovni postopek.

Na postajo v Zagorju  se je zglasil občan, ker naj bi izgubil mobilni telefon. Kasneje ga je našel in o tem obvestil policijo.

Print Friendly, PDF & Email