Doma Aktualno Medijske toplice: Upravitelj bo predlagal drugačno prodajo

Medijske toplice: Upravitelj bo predlagal drugačno prodajo

Še ena neuspešna dražba je za stečajnim upraviteljem Igorjem Bončino, ki že lep čas prodaja propadle Medijske toplice. 24.000 kvadratnih metrov izropanega kompleksa so na dražbi prodajali z izklicno ceno 678.900 evrov.

Vse je za porušiti!

Župan s stečajnim upraviteljem in cenilcem lani v MT:

Pred dvema letoma smo si skupaj z upraviteljem, cenilcem in zagorskim županom ogledali propadajoče Medijske toplice. “Kaj takšnega še nisem videl v vsej svoji karieri! Stanje je katastrofalno! Če bi bila vojna, ne bi moglo biti tako; to je Čečenija,” je pretresen dejal takrat Bončina. Sodni cenilec Boštjan Boh pa povedal, da vrednost lokacije tiči v topli termalni vodi ter Valvazorjevem rovu. (Oglejte si FOTOGALERIJO našega ogleda)

Niti enega dražitelja ni bilo danes, poroča upravitelj, ki bo ločitvenim upnikom predlagal prodajo z nezavezujočim zbiranjem ponudb.

Letos mineva 20 let od zaprtja hotela

Ob obisku Medijskih je Švagan povedal, da občina denarja za odkup nima. Je pa pred volitvami vendarle dejal, da:“Kdorkoli bo v naslednjem mandatu tukaj, bo moral Medijske toplice rešiti in čakati na primeren trenutek.” 

‘Bazen, pomfri in hotdog’ časov ni več

Print Friendly, PDF & Email