Doma Aktualno MISS SLOVENIJE: 2 Zasavki, krona iz kuolma in Dewesoft

MISS SLOVENIJE: 2 Zasavki, krona iz kuolma in Dewesoft

Med dvema ducatoma najlepših Slovenk sta se postavili tudi dve Zasavki – Eva Kos in Marija Seničar. Poleg deklet pa ima projekt Miss Slovenije vonj po zasavskem še zaradi dveh drugih: Marjeta Hribar je pripravila krono iz kuolma, kot partnerji projektu sodelujejo tudi Dewesoftovci.

Eva Kos iz Trbovelj.

Radovednost je bila tista, ki je na tekmovanje privedla Evo. “Ker pa me moda, lepota, fotografija, mediji in predvsem poslovni svet, zelo zanimajo, sem obenem v tem videla čudovito priložnost.” Veseli se pridobivanja izkušenj na različnih področjih, željna pa je tudi novih izzivov in poznanstev. “Moja osebna želja je tudi to, da si dokažem, kaj zmorem, saj tekmovanje pozitivno vpliva na mojo samopodobo,” zaključi Eva, ki se že veseli nepozabne izkušnje.

Marija Seničar iz Hrastnika.

Marijina odločitev, da se udeleži tekmovanja za Miss Slovenije je pretehtal koncept, v katerem podpirajo Slovenijo in vse, kar je slovenskega. Mlada lepotica bi lepotno tekmovanje rada s pridom izkoristila tudi za uresničitev življenjskih ciljev na področju paliative. Seničarjeva verjame, da je umiranje del življenja, in da moramo svojim bližnjim omogočiti dostojno umiranje. “Najverjetneje vam je nenavadno, da to berete od polfinalistke Miss Slovenije, ki je v najboljših letih življenja in ima tako rekoč še celo življenje pred seboj, ampak moramo se zavedati svoje minljivosti in ne samo misliti kako kakovostno, dostojno in polno življenje imamo, ampak tudi kako bomo imeli dostojen in lep zadnji del življenja, ki pride, čeprav ne vemo kdaj in kako”. 

Miss Slovenije 2018 v nove projekte

Predizbor v Rimskih termah, marec 2018.

Projekt Miss Slovenije z letom 2018 znova napoveduje nove projekte, s katerim bodo v ospredje postavili Slovenijo. »Projekt vsako leto gradimo na zastavljenih temeljih, na vsebini, povezovanju in dodano vrednostjo. Zdaj več ne govorimo o tem, da je to zgolj lepotno tekmovanje. Lepota je zajeta v delu procentov, vse ostalo pa so segmenti, kot so: podjetništvo, humanitarno področje, turizem, moda …,« je povedala Jelka Verk, nosilka licence Miss Slovenije za Miss World.

Dekleta čakajo priprave vse do 3. maja, ko bo potekal polfinalni izbor v Portorožu.

Print Friendly, PDF & Email