Doma Šport Mlade nogometašice zavzele stadion Rudar

Mlade nogometašice zavzele stadion Rudar

V nedeljo, 14. 4. 2019, so se v Trbovljah na tretjem turnirju NZS deklic U11 med seboj pomerile nogometašice ŽNK Goričko Stanjevci Zmagovalke, ŽNK Maribor, NK Fužinar, ŽNK Vrhnika in DNK Trbovlje.5 klubov, 7 ekip. Istočasno so se na prijateljskem srečanju pomerile tudi sestrski ekipi U13 ŽNK Goričko Stanjevci Zmagovalke in DNK Trbovlje.

Nogometašice so pokazale, da je dekliški nogomet res v vzponu, ter da prihajajo generacije nogometašic, ki bodo čez nekaj let gotovo krojile žensko nogometno sceno.

Organizator turnirja Dekliški nogometni klub Trbovlje se zahvaljujejo vsem klubom, ki so se udeležili turnirja v Trbovljah, tudi vsem staršem, ki podpirajo nogometašice pri tem, da sledijo svojim sanjam ter trenerjem, ki z nogometašicami delite svoja znanja in izkušnje. Poleg vseh zahval pa ponovno čestitajo vsem deklicam za prikazano igro.

Prireditev je odlično povezoval gospod Darko Kunič.

Organizator bo 4. maja praznoval prvo leto svojega delovanja. V klubu trenira 24 deklic iz Trbovelj, Hrastnika, Zagorja in Litije. V njihove vrste se vključuje vedno več deklet, ki svoj prosti čas rade preživljajo aktivno ter v dobri družbi med dvema goloma.

Print Friendly, PDF & Email