Doma Aktualno Mladoletnik na vlaku strašil s pištolo

Mladoletnik na vlaku strašil s pištolo

Policisti v Zasavju so tudi ta vikend imeli polne roke dela. Poleg rednega dela so obravnavali še:

Petek, 23. avgust

Prometno nesrečo, v kateri se je voznica v petek izmikala kolesarju, ki naj bi vozil po napačni strani in trčila v drevo. Voznica se v nesreči ni telesno poškodovala.

V jutranjih urah so policisti posredovali zaradi kršitve javnega reda in miru na javnem kraju. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog.

V Zagorju so policisti prejeli obvestilo o izgubi črne moške denarnice v okolici Prešernove ulice. Poštenega najditelja prosijo, da denarnico prinese na PP Zagorje.

Policisti so obravnavali kršitev javnega reda in miru v Zagorju ob Savi, pri čemer je kršitelj fizično napadel oškodovanca.  Po vseh zbranih obvestilih bo kršitelju izdan plačilni nalog.

Vinjeni osebi sta žalili in zmerjali prodajalki v zagorski trgovini, ki jima zaradi vinjenosti nista želeli prodati alkoholnih pijač. Posredovali so policisti PP Zagorje, ki so jima izdali plačilni nalog.

Policisti so morali posredovati tudi v zasebnem prostoru, kjer je kršitelj preglasno predvajal glasbo. Izdan mu je bil plačilni nalog.

Sobota, 24. avgust

Dopoldan so trboveljski policisti obravnavali tatvino gorskega kolesa iz hodnika stanovanjskega bloka. Kolo znamke KTM je oranžno-črne barve. Lastnik je bil oškodovan za približno 400 evrov.

Na policijsko postajo Zagorje je občan prinesel najden telefon znamke LG model Q7, črne barve, ki ga je našel v parku Dr. Janeza Drnovška. Lastnik ga lahko ob predložitvi ustrezne dokumentacije o lastništvu prevzame na PP Zagorje ob Savi.

Zaradi močnega neurja z vetrom in dežjem, je prišlo do poplavljanja regionalne ceste Orehovica – Izlake. Na kraju so posredovali gasilci in vzdrževalec ceste, ki so zadevo sanirali. Promet je bil za določen čas oviran.

Policisti so obravnavali poškodovanje ometa na stanovanjski hiši. Policisti o dejanju še zbirajo podatke.

Nedelja, 25. avgust

Popoldan so policisti dobili obvestilo o poškodbi vozila. V Dobovcu je na osebni avtomobil padla veja drevesa in ga poškodovala.

V jutranjih urah so policisti prejeli obvestilo, da naj bi na potniškem vlaku Ljubljana – Dobova, moški razkazoval orožje. Policisti so na železniški postaji Zagorje izsledili moškega in pri tem ugotovili, da je imel 17-letnik pri sebi predmet podoben orožju. Predmet, za katerega sumijo, da je imitacija, mu je bil zasežen in poslan v analizo. Zaradi vznemirjanja potnikov bo zoper mladoletnika podan obdolžilni predlog.

Print Friendly, PDF & Email