Doma Aktualno Mladoletnika med begom motor vrgla v vodo

Mladoletnika med begom motor vrgla v vodo

Fotografija je simbolična.

Policisti so bili obveščeni o prometni nesreči na parkirišču s pobegom, in sicer je neznani voznik 31. 7. 2017 med 21.00 in 7. uro na parkirišču v Trbovljah trčil v parkirano vozilo in s kraja odpeljal ne da bi o tem obvestil lastnika poškodovanega vozila oziroma policijo. v zvezi navedenega policisti nadaljujejo z delom.

V večernem času so bili trboveljski poliisti obveščeni, da se na območju Retja nad Trbovljami neznanci vozijo z mopedom znamke TOMOS A3MS, rdeče barve, ki je bil odtujen na območju  Trbovelj v torek, 1.8.2017. Pri pregledu terena so policisti izsledili mladoletnika, ki sta se vozila z omenjenim mopedom. Ko sta opazila policiste sta moped odvrgla v zbiralnik vode in skušala pobegniti. Policisti so ju ujeli, moped pa so gasilci izvlekli na brežino in vrnili lastniku. Zoper mladoletnika bodo po vseh zbranih obvestilih podali kazensko ovadbo na pristojno sodišče.

Policisti so včeraj intervenirali v zasebnem prostoru v Zagorju, zaradi kršitve javnega reda in miru  med partnerjema. Policisti so kršiteljici izdali plačilni nalog.

Prometno nesrečo s pobegom so imeli v delu tudi zagorski policisti. Pripetila se je 1. 8. 2017 med 12. in 19. uro na parkirišču na ŽP v Zagorju ob Savi, in sicer je za zdaj še neznani voznik z neznanim vozilom trčil v parkirano vozilo in odpeljal

Včeraj, okrog 16.45 ure je bila PU Ljubljana obveščena o nezanesljivi vožnji voznika Fiata v Kisovcu. Policisti so voznika izsledili in kontrolirali. Pri tem je bilo ugotovljeno, da je 44-letni voznik vozil pod

vplivom alkohola (1,13 mg/l). Vozniku je bilo začasno odvzeto vozniško dovoljenje in prepovedana nadaljnja vožnja, zoper njega sledi obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

Print Friendly, PDF & Email