Doma Aktualno Mladoletniki povzročili za 500 evrov škode

Mladoletniki povzročili za 500 evrov škode

Fotografija je simbolična.

Hrastniški policisti so včeraj, okoli 19. ure, obravnavali prometno nesrečo s pobegom v Zagorju. Ugotovljeno je bilo, da je voznica z osebnim vozilom pri vzvratni vožnji trčila v drugo vozilo ter s kraja odpeljala. Policisti so voznico izsledili. Na vozilih je nastalo za okoli 300 evrov materialne škode.

Trboveljski policisti so dopoldan intervenirali v Trbovljah, kjer je 33-letni občan razbijal po oknu stanovanja 31-letnice in jo žalil. Po vseh zbranih obvestilih bo zoper kršitelja izveden ustrezen ukrep,

Kdo pogreša telefon?

V mestnem parku v Trbovljah je občan našel mobilni telefon znamke Lenovo, bele barve. Lastnika pozivamo, da se zglasi na PP Trbovlje, kjer bo prevzel svoj mobilni telefon.

V nočnem času so mlajši občani poškodovali teraso objekta športnega društva in ga s tem oškodovali za 500 evrov. Zoper njih bo podana kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

Zagorski policisti so bili v večernem času obveščeni o poškodbi vozila na parkirnem prostoru. Policisti so opravili ogled vozila, na vozilu so poškodovani sprednji odbijač in pokrov motorja. Z zbiranjem obvestil policisti nadaljujejo.

Print Friendly, PDF & Email