Doma Kronika Mladoletniku zasegli tablete in ga izročili staršem

Mladoletniku zasegli tablete in ga izročili staršem

Fotografija je simbolična.

PP Hrastnik:
– v petek so bili policisti obveščeni o kršitvijavnega reda in miru na javnem kraju, pri čemer je bilo ugotovljeno, da sta se med seboj sprli sosedi. POlicisti v zvezi prekrška nadaljujeo z zbiranjem obvestil.

– v petek v včernem času so policisti mladoletniku zasegli manjšo količino tablet, za katere sumijo, da gre za prepovedane droge. Snov je bila omenjenemu zasežena in bo poslana v analizo. Mladoletnik pa je bil izročen staršem.

– v petek v večrnem času so bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru na javnem kraju, pri čemer je bilo ugotovljeno, da sta se sprla soseda. Policisti so kršiteljici izdali plačilni nalog.

– v soboto, nekaj po polnoči so bili policisti obveščeni o prometni nesreči, do katere je prišlo pri vzvratni vožnji. Policisti so na kraju ugotovili, da je povzročitelj vozil pod vplivom alkohola.

PP Trbovlje:

PETEK
– Voznik tovornega vozila je med vožnjo po cesti raztresel tovor. Izdan mu je bil plačilni nalog.

– policisti so bili obveščeni, da kršitelj krši ukrep prepovedi približevanja določeni osebi.Izdan mu je bil plačilni nalog.

– v popoldanskem času so bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru, in sicer se je na javnem kraju sprehajal moški, ki je bil gol in je s tem vznemirjal občane. Izdan mu je bil plačilni nalog.

SOBOTA

– v popoldanskem času so bili policisti obveščeni o kršitvi javnega reda in miru, pri katerem je prišlo do spora med znancema. Kršitelju so policisti izdali plačilni nalog.

– v večernem času so policisti posredovali zaradi prijave glasne glasbe v zasebnem prostoru, kršiteljici je bilo izrečeno opozorilo.

NEDELJA

– v včernem času so bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru na javnem kraju, in sicer je zaradi opitosti na javnem kraju obležal občan in s tem vznemirjal mimoidoče. Izdan mu je bil plačilni nalog.

– v večernem času so občanu zasegli snov za katero sumijo, da gre za prepovedano drogo. Po opravljeni analizi, sledu prekrškovni postopek.

PP Zagorje ob Savi:

Petek:

– v popoldanskem času je občan naznanil poškodovanje ograje, ki mu jo je zaradi nepravilnega premika z vozilom, poškodoval do sedaj še neznani voznik tovornega vozila tujih registrskih tablic. Policisti bodo po zbranih vseh obvestilih povzročitelju prometne nesreče izdali plačilni nalog.

– policisti so bili napoteni na relacijo Litija – Zagorje, kjer naj bi s tovornega vozila na vozišče padali kovinski opilki. Policisti po pregledu relacije vozila niso izsledili. Vozilo so na vožnji izsledili policisti PP Trbovlje in z voznikom opravili postopek.

– policisti so intervenirali tudi v lokalu na območju Zagorja ob Savi, kjer je občan žalil in grozil natakarici. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog zaradi kršitev določil Zakona o varstvu javnega reda in miru in Zakona o osebni izkaznici.

Sobota:

– pri nadzoru hitrosti v naselju Orehovica je bil pri prekoračitvi predpisane omejitve hitrosti zaloten občan, za katerega je bilo v postopku ugotovljeno, da je vozil osebni avtomobil tudi pod vplivom alkohola, Vozniku je bil izdan plačilni nalog, odvzeto vozniško dovoljenje, prepovedana nadaljnja vožnja in podan obdolžilni predlog na pristojno OS v Trbovljah.

– policisti so v Kisovcu posredovali zaradi kršitve javnega reda in miru, in sicer zaradi nedostojnega vedenja občana do druge občanke. Kršitelju bo zaradi kršitve določil Zakona o varstvu javnega reda in miru izdan plačilni nalog.

– policisti so posredovali zaradi kršitve javnega reda in miru v zasebnem prostoru. Ker se kršitelj ob prihodu policistov na kraj ni umiril in prenahal s kršitvijo, je bilo zoper njega odrejeneno pridržanje na podlagi določil Zakona o prekrških ter izdan plačilni nalog.

– zaradi kršitve javnega reda in miru so policisti v nočnem času posredovali v enem izmed lokalov na območju mesta Zagorje ob Savi, kjer je bilo kršiteljici izrečeno opozorilo zaradi kršitve določil člena 8/2 Zakona o varstvu javnega reda in miru.

Nedelja:

– policisti so bili obveščeni o sosedskem sporu v enem izmed stanovanjskih blokov v Zagorju ob Savi. Po zbranih obvestilih ni bilo ugotovljenih elementov prekrška ali kaznivega dejanja.

– občan je na PP prinesel mobilni telefon znamke Samsung v usnjenem etuiju, zlate barve, ki ga je, 26.8.2017, našel v gostinskem lokalu v Zagorju ob Savi. Policisti pozivajo lastnika, da se s primernim dokazilom o lastništvu mobilnega telefona zglasi na PP Zagorje ob Savi, kjer mu bo le ta vrnjen.

– policisti so bili obveščeni o prometni nesreči na območju naselja Rove, z udeležebo osebnega avtomobila in divjadjo. Skladno z določili 4. odstavka 111. člena ZPrCP je bilo izdano Obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

– občan je obvestil policiste, da je na njegovo parkirano osebno vozilo padel del kovinske zaščitne ograje gradbišča. V dogodku je nastala materialana škoda v višini 500,00 EUR. O zadevi je bil napisan ustrezni Uradni zaznamek.

– na počivališu AC v Lukovici je prišlo do vloma v parkirano tovorno vozilo. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec, od 25. 8. 2017 od 17:00 ure do 27. 8. 2017 do 21:00 ure, neovirano pristopil do tovornega vozila ter s primernim predmetom vlomil na naložen kontejner, iz notranjosti katerega je odtujil in si protipravno prilastil 15 kartonov vlažilnih robčkov. Z dejanjem je storilec povzročil materialno škodo v višini 125,00 EUR. Zadeva bo v nadaljnjo obravnavo odstopljena krajvno pristojni PP Domžale.

Print Friendly, PDF & Email