Doma 1+1=2 “Muhasto, a se ne damo!”

“Muhasto, a se ne damo!”

Vsako poletje so pri VGC Zasavje na vrsti otroci. V času poletnih počitnic se namreč posvečajo zgolj najmlajšim glavicam. Skupaj s parterji in sodelavci (MC Hrastnik, MC Zagorje DPM Trbovlje in DPM Zagorje) pripravljajo pester in zanimiv program. To je čas, ko se vsi skupaj malo sprostijo in zaužijejo poletje z vsemi ugodnostmi, ki jih ponuja.

Ena izmed njih je tudi preživljanje prostega časa zunaj! In ker je letos to še posebej priporočljivo, so poletne počitniške aktivnosti v veliki meri prestavili na prosto. Seveda pa se pri tem borijo z vremenom, “ampak mi se ne damo!” odločno pravijo.

Na delavnicah je zabavno in vsakič se naučijo nekaj novega. Poslali so nam nekaj utrinkov delavnic, ki jih objavljamo spodaj.

Hkrati pa vas vabijo, da se jim kaj pridružite: V pripravi se še kulinarične delavnice za male gurmanske navdušence, ustvarjalne delavnice, celo znanstveno-umetniške delavnice. Najdeš nas na http://www.vgc-zasavje.si/, FB profilu Večgeneracijski center Zasavje, z veseljem pa poklepetamo tudi po telefonu 03 56 55 131, 068 613 954 ali po elektronski poti info@vgc-zasavje.si.

Print Friendly, PDF & Email