Doma Aktualno Na parkirišču vlomil v avtomobil

Na parkirišču vlomil v avtomobil

Policisti so v soboto v večernem času zasegli kovinski mlinček, v katerem je bila neznana snov za katero obstaja sum, da je prepovedana droga. Po opravljeni analizi bo izveden ustrezen ukrep.

V soboto ponoči so pri kontroli prometa ustavili voznika mopeda, kateremu je hitri test pokazal vožnjo pod vplivom prepovedanih drog, zaradi česar mu je bil odrejen strokovni pregled, katerega pa je odklonil. Zoper njega bo podan obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

Tudi v nedeljo v večernem času so policisti ustavili voznika mopeda. Zaradi suma, da je vozilo predelano tako, da dosega prekoračeno hitrost, mu je bilo zaseženo. Po opravljenem izrednem tehničnem pregledu, bodo zoper voznika izvedli ustrezen ukrep.

V nedeljskem nočnem času so policisti ukrepali v Trbovljah, kjer je prišlo do spora med zakoncema, zaradi česar je bila na podlagi ZNPPol izrečena prepoved približevanja. Po vseh zbranih obvestilih bodo zoper osumljenca podali kazensko ovadbo na pristojno tožilstvo.

Včeraj zvečer so bili policisti obveščeni o prometni nesreči s pobegom na parkirnem prostoru v Hrastniku. Ugotovljeno je bilo, da je neznani voznik trčil v parkirano vozilo, ter s kraja odpeljal, pri tem je nastalo za okoli 200 evrov materialne škode. Policisti v zvezi s tem še zbirajo obvestila.

V ponedeljek, torej včeraj so bili policisti obveščeni o vlomu v osebni avtomobil na območju Zagorja. Z navedenim dejanjem je neznani storilec oškodoval lastnika za 300 evrov.

Print Friendly, PDF & Email